Neden Türk Korku Dizisi Yok
-
çekmeyeni gayet haklı hatta neden insanlar korku filmi çekiyorlar diye daha derine inmemiz gerek.
-
Korku filmi cekmek en zorudurda ondan.aksiyon yada drama filmi cekebilirsin.paran vardir basarsin parayi efektler fln 10 numara film olur
Ama korku filminde istedigin kadar efektin olsun, gosterdigin sey sacmaysa, film sacmadir.
En guzel korku filmlerinden biride grave encounters. O hissi izleyiciye gecirebilmisler.sonlara dogru oda kotu oluyor ama his geciyor.
Diger filmlerde 2 aglarsin, ucar kacarsin seyirci duyguyu alir ama korku filminde hayalet gostersen seyirci onu yemez.dandik film der. Daha cok sey yazilir cizilir
-
Türk yapımı korku filmleri bile mizah içerikliyken, korku içerikli dizi beklemek çok fantastik olur.
-
tabi destekliyorum çekinde biraz gülelim :)
en baba korku filminde bile gözümü kırpmayan biriyim ki öyle kötü yapımlarda değildi.
her film türü kendince tabiki emek istiyor. ancak çekim ve oyunculuk yönünden en zoru bence korku filmidir.
senaryoyu tuttursan mekanı hazırlamak ayrı. hadi oda olsun oyuncuların birinci sınıf kalite olacak.
üstelik korku filmleri için müzik hazılamak ayrı bir iştir. bence en temel noktadır.
bir belgesel izlemiştim korku filmi müziği hazırlayan birini anlatıyorlardı. çok deli çalışıyorlar.
saw ve şeytan benim için zirvedir bu noktada
http://www.tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=204287
http://onedio.com/haber/en-iyi-10-korkunc-film-muzigi-349903
korku deyince bizimkiler "böh" demeyi korku zannediyorlar. önemli olan aşama aşama germek lazım.
şeytan benim için korku filmlerinde en çok korktuğumdur. böyle sakin geçipte korkunç film yapılmadı bence şimdi izlesem korkuyorum.
bence türk versiyonuda çok iyiydi haksızlık yapılmasın
canımda öyle korku filmi sitedi ki varmı korkudan gebereceğim birşey :))
kolay korkamam güzel birşey olsun ama ruh muh olmasın. mantıklı bitsin
futurist tarafından 18/Oca/15 14:09 tarihinde düzenlenmiştir -
turkiye de bi ask yada catalli bir ilişki olmayan dizi kolay kolay tutmuyo hocam , simdi sen korku cekip arayada bi ask yada ne bilim bol sevisme sahnesi aabiliceksen izler bu millet
-
Turklerin korku film-dizi anlayisi= cin girmesi, seytan carpmasi, büyü. Baskada bir sikim yok.
Amk elin adami lanetli video kaset izletip kuyudan kiz cikariyor, bizimkilerin filminde cinler kizlari sikiyor. Boyle bir sinema anlayisindan ne beklersin baboli?
DrKeworks tarafından 18/Oca/15 14:29 tarihinde düzenlenmiştir -
futurist bunu yazdı
tabi destekliyorum çekinde biraz gülelim :)
en baba korku filminde bile gözümü kırpmayan biriyim ki öyle kötü yapımlarda değildi.
her film türü kendince tabiki emek istiyor. ancak çekim ve oyunculuk yönünden en zoru bence korku filmidir.
senaryoyu tuttursan mekanı hazırlamak ayrı. hadi oda olsun oyuncuların birinci sınıf kalite olacak.
üstelik korku filmleri için müzik hazılamak ayrı bir iştir. bence en temel noktadır.
bir belgesel izlemiştim korku filmi müziği hazırlayan birini anlatıyorlardı. çok deli çalışıyorlar.
saw ve şeytan benim için zirvedir bu noktada
http://www.tahribat.com/forumnewmessage.asp?folderid=204287
http://onedio.com/haber/en-iyi-10-korkunc-film-muzigi-349903
korku deyince bizimkiler "böh" demeyi korku zannediyorlar. önemli olan aşama aşama germek lazım.
şeytan benim için korku filmlerinde en çok korktuğumdur. böyle sakin geçipte korkunç film yapılmadı bence şimdi izlesem korkuyorum.
bence türk versiyonuda çok iyiydi haksızlık yapılmasın
canımda öyle korku filmi sitedi ki varmı korkudan gebereceğim birşey :))
kolay korkamam güzel birşey olsun ama ruh muh olmasın. mantıklı bitsin
Dabbe cin çarpmasını izledim az önce 5dk bakıp kapatcaktım, sonuna kadar sürükledi gerçekten başarılı izlemelisin.
-
Siccin var demişlerdi hala izleyemedim.Düşmedi mi acaba internete?
-
90 dk denilen muhabbet yüzünden adam akıllı dizi yok Türkiyede. Bizler daha zengin kız fakir oğlan edebiyatından kurtulamadık. Şu an en iyi işleri yapan bir kaç adam var bence biri Selçuk Aydemir diğeri Burak Aksak. Bana masal antalma adlı film ne yazık ki Recep İvedik gibi bir filmin çok altında izleyici sahibi oldu. Buradan şu sonuç çıkıyor yeni nesil ne yazık ki mahalle kavramından uzak ne yazık ki mahallenin ne demek olduğunu 90 ve sonrası bilmiyor bu bir kültürün ölümüdür. Bizimkiler dizisi mesela; ilk şehirciliğe apartman hayatına çekilmiş bir dizidir. Bunların devamlılığı gelmedi. Kültür öyle bir düştü ki kapitalist sistem çok tepeye çıktı. Güzel işler erken bitmek zorunda kaldı. Önemli olan reyting oldu. Taşon altına elini sokan yok. Dün anneannemle Neşeli Günler i seyrettik. Öyle yakışıklı koyayım tutsun güzel kız koyayım tutsundan çok ötede yardımcı oyuncular öyle bir dikkat çekiyor ki hayranlıkla bir kez daha izledik. Bak dün 12 maymun dizisini paylaştılar, benim takip ettiğim Hannibal var, shameless var bakıyorsun herkes başrolde kim yardımcı oyuncu belli değil. Bizde yapılabilir mi tabiki yapılır adam akıllı bütçe ve destek yeterli ama biz sigara içki karartmakla daha çok ilgileniyoruz. Yönetmeni ve oyuncuları 90 dk ya zorluyoruz. Bunun montaj vb. Bir sürü olayı var. Abi bu şartlarda kaliteli dizi yok ki korku dizisi olsun. Bu ülkenin Hasan Karacadağ gibi sahip olduğu bir yetenek var yoksa yok değil
-
Çekilirse de yapılacak korku filminin konusu belli.
Cin.