folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Neden Youtube Twitter Veya Facebook Gibi Bir Site Yapmiyoruz?



Neden Youtube Twitter Veya Facebook Gibi Bir Site Yapmiyoruz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Erkek

    olmaz o iş biz o kadar geniş bir ülkemiyizde bunu yapabileceğiz :) kimse alınmasın , adam olanları kapatıyor biz ne yapalım.


    -Antalya / Kaş / Kalkan Kiralık Tatil Villaları - Beni aramadan tatilinizi planlamayın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    biz tükler site para kazanmaya başlar başlamaz basıyoruz reklamı bundan dolayı tutmaz demek zorundayım.

    sabırsısız. para kazandırsında hizmet kalitesiz olsun siktiret diyoruz.

    ne sağlam projeleri harap etti bu zihniyetimiz.

    bu iş sabırla geliştirmeyle hizmetle olur. bizde birinden biri mutlaka eksik olur .

    mynete baksana siteye tıklama korkarsın reklamlardan.

    bir ara çok populer oldu mynet adamlar mail hizmetini paralı yapmışlardı. aç gözlülüğün dibine vurmuşlardı.

    geç bunları....

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Şubat/2011
    Erkek

    gelip kapatmasınlar diye yapmıyruz.

     

    Aslında olmamasının sebebi destek olmayacağından dolayıdır.Bence Tr de yazılım konusunda çok başarılı insanlar var.Ama kullanılmıyor.

    Tabi bunlar için de inanç lazım. Facebook un filmi gibi filmleri izlersek aslında sebebini de görmüş oluruz.


    "Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MEJIST
    MEJIST's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2014
    Erkek

    <p>Hocam size cok katılıyorum ama turk mılletının avrupa sevdası var avrupalılar ne yaparsa bunlardaa onu buyuk goruyor. Bence ılk basta mılletımızden bu zıhnıyetı asmamız gerekıyor.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    hocam böyle düşünün bir millet oldupumuz için yappmıyoruz baksana sen fikri sundun 100 kişi verdigi cevaba bak. ben 2 sene önce kendi facebook tarzı bir site yazdıydım vk e daha çok benzeyen malum vk daha iyi bir sosyal ağ deli bir amacım vardı starbucks MCdonalds burgerking destekledi projemi projenin amacı tüm geliri türkiye okullarına bağış yapmaktı adam etmekti mark amerikada okullara 2 mil doalr bağış yaptı ordan esinlendım çevrem arkadaşlarım dostları mın genel verdigi cevap hazırı var niye ugraşalım ki herşeyı baştan boyle insanlara verecegim tek cevap sizin ben taa ugraşın kapatılsın siteler face filan cahil cahil oturun sırf dns proxy gibi şeylerle ugraşın girmeye çalışın zaten bu memlektte aq birtane adam yok ki kafası çalışsın birşeyı kendisi yapsın hazırı var herşeyın hazırı var türkler uzai makeği yapmış bakıyorsun türkiye ye ayıt olan ne var içinde navigasyon sistemi amerika motor fransa, çin vs vs türkiyenin arabası anadol aq onun bile motoru ford ee şimdi türkiyede birşeyı yapabilecek adam yok mu ? türkiye milli sistemi yazıldı pardus kullanan varmı aranızda doğoruya doğoru yazın ? ben türk değilim ama eminimki çoğu türkten daha çok türklük yapıyorum en azından elimden geldince yaşadığım yere destek vermeye çalışyorum birşeyler yapmaya çalışyorum ki yaşadıpım yer birazcık da olsa daha güzel olsun Ve hepiniz için aynı şeyı soyluyorum eğer ki yapabilceginiz bişe varsa durmayın yapın facebook veya twiter youtube vs gibi benim memlketimden esinlenın rusya bakın adamşların arama motoru yandex adamların sosyal ağı vk adamların mail sistemi mail.ru adamların chat yazılımı icq adamların arabaları bile kendisi üretiyor çok kral degil ama üretiyolar kendilerine ayıt olan şeyleri kullanıyolar vebundan sonra sorarım size milliyetçilik nedir milliyetçilik şuanda türkiyede kullandığınız veya yediğiniz yemeklerin % kaçı türk üretimi ? benim akvaryum için aldığım dış filtre bile türkiyeye ayıt kalite olarak kötü fiyat olarak yuksek ama aq türkiye malı türk firması üretiyor az da olsa destekçi olun memleketinize destekçi olun türkiyeye destek projeniz olsun hostunuz benden olsun gerekirse vps alırım vds alırım destekelrim ama türkiyeyi güzelleştirin herşey sizin yane bizim elimizde facebook yerine yazın bir sosyal ağ kullanalım kimse gelmezse aq onların tbt cek kullanlım arkadşlarımız kullansın ama bizim olsun yane gidip şuanda amerikaya kazandırdığımız para devasa en kötü hesap yapsak türkiye 70 mil insan var bunlardan 40 mil face kullanıyor olsa kişi başı 1 cent kazansa siz düşünün günlük aldığı parayı biz bu parayı alsak türkiyedeki okulları inşa etsek türkiyedeki hastaneleri inşa etsek kütüpaneler açılsa türk projelerine destek verilse sizce türkiye nasıl bir ülke olurdu ? sizce türkiye başka birine ihtiyaç duyarmıydı sizce türkiyenin başbakanı boyle bir adam olurmuyordu sizce türkiyede bukadar cahil insan olurmuydu ? siz söyleyin

    NOT(çok rica ediyorum baştan sonuna kadar okuyun ve hatalı düşünüyorsam yorumlayın yazdıklarımı düşüncemi düzeltin)

    Şahsen ben facebook twiter gibi siteler kullanmıyorum belki yılalr önce aldığım üyelikler var ama son 4 senedir kullanmıyorum. sadece bir yere üye olurken face ile üye ol diyorum oda tembelliğime !

    emuxa tarafından 27/Mar/14 20:42 tarihinde düzenlenmiştir

    01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2008
    Erkek

    izlesene.com

    AlkislarlaYasiyorum.com

    Youtube benzeri siteler, daha bircok ornek verilebilir.

    Twitter benzeri siteyi Tr de yasatamazsin.

    Isine gelmeyen kullanıcıların bilgilerini mahkeme kararı ile istedigi zaman mecburen vermek zorundasın. Twitter yasadışı bir kullanim olmadığı sürece bilgi vermiyor, kullanıcıların güvenliği sağlıyor.  Sen acsan bunu yapamazsın bu yasalarla.

    Youtube da ayni şekilde.  Sikayet geldiğinde eger youtube kurallarına da aykiriysa sadece ilgili video yu kaldırıyor. Kullanıcıların güvenliğini sağladığı icin tapeler buralrdn yayınlandı. Twitter ve youtube un katı kuralları sayesinde herkes guven icinde kullanıyor. 

    Sen bunları saglayamayacagın için sen acsanda kullanan olmaz.


    İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2002
    Erkek

    Bizim arkadaşlar yapmaya çalışıyor.  Freelyshout.com


    Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Kasım/2013
    Erkek
    h2run bunu yazdı

    Beyler sitelere yavas yavas erisim engelleniyor aramizda cok uzman adamlar var guvenilebilir bir kisinin onderliginde bir site yapip hisse sahibi olsak herkes para koysa ortaya nasil olur ? Birisi mutlaka yapicak bu isleri neden biz olmayalim? Akp secimi kazandigi surece bi sitelere erisim olmayacaktir. Bana tam zamani gibi geliyor.Kimse gelip zaten var tutmaz gibisinden laflar etmesin.

    adamın tutulması zaten kişisel bilgileri deşifre etmemesinden

    bugün ona uyuz olan yarın sitenin yzı fontuna takar vr şu bilgileri der sende vermezsen kaptır verirsen zaten kimse sitene uğramaz

    mevzu bu yani

    ben bileyim tahribat gelene geçene veriyor benim erişim bilgilerimi ben uğrarmıyım daha buraya dersin

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    endenius bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

    Beyler sitelere yavas yavas erisim engelleniyor aramizda cok uzman adamlar var guvenilebilir bir kisinin onderliginde bir site yapip hisse sahibi olsak herkes para koysa ortaya nasil olur ? Birisi mutlaka yapicak bu isleri neden biz olmayalim? Akp secimi kazandigi surece bi sitelere erisim olmayacaktir. Bana tam zamani gibi geliyor.Kimse gelip zaten var tutmaz gibisinden laflar etmesin.

    adamın tutulması zaten kişisel bilgileri deşifre etmemesinden

    bugün ona uyuz olan yarın sitenin yzı fontuna takar vr şu bilgileri der sende vermezsen kaptır verirsen zaten kimse sitene uğramaz

    mevzu bu yani

    ben bileyim tahribat gelene geçene veriyor benim erişim bilgilerimi ben uğrarmıyım daha buraya dersin

    hey türk gençliği sorarım sana nerden bukadar emin degilsin amerika devleti senin bilgilerine sahip olmadıpını belki senin devletine vermiyor olabilir ama kendi devletine karşı toleranslıdır hane boyle düşünürsek biz zaten yanmışız sen inanıyormusun amerika devletinin facebooktan istedigi bilgiyi almadığını ?


    01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    varmı o kadar yatırım yapıcak adam? tüm ekibin aylık giderlerini karşılıyacak bi iş adamı falan ?


    Bittik biz bittik
Toplam Hit: 3614 Toplam Mesaj: 40