Nedir Bu 2. Çömez Alimi Çömezi ?
-
yazlılar kalkar ewt :D cunku bi ara bndede yazıodu :D kabul ediyorum o zmn cömezdim :D:D yane adamlar geyik olsun die koymuolar onları :D sonucta bir yerde hata yapan mutlaka olacaktır (konu acarken vs vs.....) bunuda site kurallarını iyi bilen arkadasalar mutlaka uyaracaktır :D yane uzuzn lafın kısası bana göre bu sebeplerden yazılmıstır cömez yazısı
-
Ses kesin çömezler:D şafağınızı kıdeminizi bilin :D
-
askeriyeye döndü la bu olay :) :) :)
-
Çömezler amk:D da şeyi çözemedim HolyDemon eski üye diilmiydi ya onun altında niye yazıo:| Bu sitede kimin çömez kimin üst oldunu sadece japonlar söler gençler bunu böle bilin:P
-
HolyDemon
(3. Çömez Alimi Çömezi)
yakisti valla. ee ne demisler ne gelirse insanin basina meraktan geliyor -
HolyDemon
(3. Çömez Alimi Çömezi)
muhaha holydemon atlarmısın sazan gibi sanada takmışlar yakışmış:P -
yakışır holydemonuma:P:P:P:P
-
HolyDemon (3. Çömez Alimi Çömezi
hhmmms ahaha:D bi arkadaş ta yahudiler fln demiş:D alakası yok tarikatın kestiği parmak acımaz gibisinden düşünceksin
-
belli bi dönemde kapılarını üyelere açan tahribat tahrikeysiz üye olan arkadaşların sıfatlarını kısa bir süre için değiştirirki diğer üyelerden bi farkları olsun diğer müridler içinde bu bir kolaylıktır yenileri görmek tanımak falan için yani takılın biraz daha sonradan silinicek onlar
-
Lan yapmayın adaş bi yerde dimi samet:D ama görünce bende şaşırdım 3. ne dedim aslında demedim demedim şmdi banada 4.yü takmayın:D
Toplam Hit: 5194 Toplam Mesaj: 39