Nedir Bu Çin Topu?
-
arkadaşlar aynen başlıkta olduğu gibi.
merak ediyorum nedir bu çintopu? satılabilecek kadar çok denkgeldi biyerden. cinsel gereksinimler için kullanılan maddeymiş ama türkiyeye girişi yasakmış. bişekilde girmiş ve satılıyormuş. acaba bunu satsak sonra başımız ağrır mı? birilerinin sağlığını tehtid etmiş olur muyuz? bilgisi olan var mı? neden yasak mesela? zararlı olduğu için mi yoksa vergisi ödenmediğinden mi filan?
-
sayın mürid http://www.cintopu.gen.tr/ buradan baktım bende yeni duydum, sitede zararsız diyor -kaldıki sattığı mala zararlı demez-
çin topunun tanımında "38 çeşit uzakdoğunun en kuvvetli bitkisel afrodizyaklarını içeren %100 doğal ,kimyasal katkısız " ibaresi var,biizim mesir macunu gibi birşey anladığım kadarı ile :)
-
Laf aramızda ben zamanında bir kere satın almıştım 5 tlye. İçinde yoğun ginseng varmış.Plastik bir topun içinde el altından satılıyor.
-
çin malıdır o midenizde patlar boşverin takım taklavat hasar görür sonra
-
evet abi yaw netten araştırınca çok bişey çıkmıyor ama çıkan bütün açıklamalarda faydalarından bahsediliyor. ben de huylandım bunu satanlar yazmıştır belki diye.
teşekürler elüğüze sağlık
-
hmm
-
Masturbaysyon yapar gibi sallıyon bence gereksiz. Ha masturbasyon ha çin topu 2 side anı spor kanımca.
Düzenleme: Ben şu sayaçlı topu sandım lan pardon alakası yok ben.
-
ne gerek var la böyle şeylere keçi boynuzu pekmezi yeyin gençler
-
yasak değil kanımca bi ara gittigidiyor da bilem satılıyodu
-
Ciseng çayı için bunu yiyeceğüinize :D
yiyin MEsiri Görün :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Ciseng çayı için bunu yiyeceğüinize :D
yiyin MEsiri Görün :D