Nedir Bu EFT Havale Mevzusu?
-
hocam kara para aklanma olayından çoğu bilgilerin bankanın elinde olması gerekiyor
-
En azından gönderdiğim adam bunu bilmemeli?
-
Valla dayı gidiyon işte bankamatiğin başına, basıyon tuşa kartsız işlem diye... Ama sanırım senin cep telefonu mu öyle bir şey istiyordu, senin adını soyadını istemiyordu. Cep telefonuna onay kodu mu yolluyor öyle bir şey olabilir :) Çünkü cep telefonunu sallama girersen sakata geliyor diye hatırlıyorum, baya oldu denemeyeli ama emin olduğum senin adını soyadını kimlik nonu istemiyor.
-
Garanti atm den yatırırsan ya da diğer bankaların kartsız işlemlerinden yatırırsan hem kimlik nonu ister hem cep nonu ister.ya gerçek ve başka bir kimlik no ve cep bulacaksın bu durumdada bir aksilik olduğunda parayı unutacaksın.
edit: tüh yanlışlıkla tek yöntemi söyledim galiba!!!!
-
Arkadaş benden iyi açıklamış. ama ben emin değilim kimlik nomu vermediydim, başkasının kimlik nosunu girmiş olabilir miyim diye düşünüyorum ama girmedim gibi geliyor. Yöntemi söylemiş arkadaş, olmadı sen internet bankacılığı kullanan bir arkadaşa gönder parayı o da senin dediğin yere göndertsin, senin adın görülmemiş olur. Tabi sakat bir iş için kullanmıcaksan bu olayı.
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
adım soyadım gözükmeden yatırmam lazım nasıl olcak
-----------------------------imkansızı zorluosun bu dediğin mümkün deil paranın karşıya ulaşmaması durumunda nası iade edicekler sana ,))
şubeden işlem yağıldığı zaman bu bakiyeler alınıo o yüzden benim önerdiğim atm den yatırıp internet bankacılığı ya da cep bank aracılığıyla yapılması çünkü ikisinin işlem ücreti arasında dağlar war