Nedir Bu İkarus Antivirus?
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Avira,Kaspersky,Bitdefender harici birşey kullanmam açıkçası.Ne Arcavir nede IKarus..
-----------------------------nickinlede özdeşleşiyor hem :D
-
hoca senin verdiğin arcavirin resmi demo linkte full yazıyor hangisi dogru :D
-
bildiğim kadarı ile arcavir-(Arcabit) diye geçer. dünyanın en iyi antivirus programıdır.. Ve Serial Bulmak Çok Ama Çok zordur Hatta imkansız da diyebilirim.
Not: Crack Filan işlemiyor :) Ayrıca Buldum diye sevindiğiniz Lisansları Denemeden - Test etmeden Sevinmeyin :)
-
Arcavir iyi programdır. Zamanında bilgisayarımı virüsten kurtarmıştı.
Serial ararken gene virüs girmişti o ayrı :)
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------bildiğim kadarı ile arcavir-(Arcabit) diye geçer. dünyanın en iyi antivirus programıdır.. Ve Serial Bulmak Çok Ama Çok zordur Hatta imkansız da diyebilirim.
Not: Crack Filan işlemiyor :) Ayrıca Buldum diye sevindiğiniz Lisansları Denemeden - Test etmeden Sevinmeyin :)
-----------------------------neye göre dünyanın en iyisi ben anlamadım :-/
-
Antivirüs... Dedigin herzaman virüslere karşı guncell olmalı.. oda Kasper :)sky ama makınanızda 1 gb ram varsa kurmayın :) sistemi yavaşlattıgı soylenıyor :)
-
Prometheus bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------bildiğim kadarı ile arcavir-(Arcabit) diye geçer. dünyanın en iyi antivirus programıdır.. Ve Serial Bulmak Çok Ama Çok zordur Hatta imkansız da diyebilirim.
-----------------------------neye göre dünyanın en iyisi ben anlamadım :-/
lafı ağzımdan anldın.daha önce hiç duymadım arcavir alçevir filan :D
-
bu tip bi güncelleme sistemi var mı acaba merak ediyorum..
http://www.kaspersky.com/viruswatchlite
http://www.bitdefender.com/site/VirusInfo/realTimeReporting/
-
THT2005 bunu yazdı:
Yapma hoca Allah aşkına, bence sen av testlerini hiç takip etmiyorsun. -
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Crack Filan işlemiyor :) Ayrıca Buldum diye sevindiğiniz Lisansları Denemeden - Test etmeden Sevinmeyin :)
-----------------------------bunun sebebi kimsenin sallamaması crack yazmaya uğraşmaması falan olabilir mi?