folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu Milw0rm Vs.. İşi

Nedir Bu Milw0rm Vs.. İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    milw0rm a giremiyorum bazıları dedi bilmem kimler siteye dos çekiyormuş Türkiye ipsini banlamışlar.İyi tamam antichat.ru ya ne oldu?Anlamıyorum noluyor kine?Türk telekom dnslerimi şaştı noldu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Yooo ben gayet iyi giriyorum......

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Bende Giriyorum, Ancak Birazdan Tekrardan Kapanacak. Erne ve Ekin0x 23 Saattir KapaLı TutuorLardı

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    türk iplerini banlayanlar banlayana :s ama girio sanırım.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    milw0rm'un barindigi yerin internet cikisi turkiyenini ana cikislarindan kat kat fazla 1024kbs ilemi ddos cekiyorlar merak ettim :D ...adamlar server da falan bakim neyim yapiyorlardir ,o arada bunlarda rast gele girmistir sonra yaygara koparmislardir ddos ile kapatiyoz milw0rm'u diye :) ...yok milw0rm dedigin ekibin yarisindan fazlasi blackhat.com u olusturan test yapan adamlar ...bizim tr deki lamerozleri sictiklari bokla oynatirlar :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

helal compu :D vallahi adamlar saçmalıyor gibime geldi ama milw0rm açılmadı dedim Türkiye dnsleri gitti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    dave duymasın türkiyede lamer komaz :) giriyo abü milw0rme

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    milw0rm'un barindigi yerin internet cikisi turkiyenini ana cikislarindan kat kat fazla 1024kbs ilemi ddos cekiyorlar merak ettim :D ...adamlar server da falan bakim neyim yapiyorlardir ,o arada bunlarda rast gele girmistir sonra yaygara koparmislardir ddos ile kapatiyoz milw0rm'u diye :) ...yok milw0rm dedigin ekibin yarisindan fazlasi blackhat.com u olusturan test yapan adamlar ...bizim tr deki lamerozleri sictiklari bokla oynatirlar :)

Abu affına sıgınıyorum ama str0ke denen elemanla bi ara msn de muhabbet ederdik, cok fazla birşey biliyor gibi durmuyordu acıkcası... Ayrıca www.hidemyass.com u kullanarak milw0rm.com a girebilirsiniz ( proxy siz giremiyorum ben )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

biz tagext le altavista yı kapadık:) hemde 2 sene öncesinin bağlantısı ile :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nikimyok :) + puhaehaehae:D

Yetim düşler bekçisi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    milw0rm yaklaşık 3 hafta önce Türk iplerini banladı,sebebi ise büyük ihtimalle dos atack, hatta sitede djasim diye bir lamer var, milw0rm dostan dolayı kapandığında kendisinin yaptığını yazıyordu, belki sebep bu olabilir, anonymouse.org dan falan gayet rahat girilebiliyor..
Toplam Hit: 3685 Toplam Mesaj: 13