Nedir Bu Milw0rm Vs.. İşi
-
milw0rm a giremiyorum bazıları dedi bilmem kimler siteye dos çekiyormuş Türkiye ipsini banlamışlar.İyi tamam antichat.ru ya ne oldu?Anlamıyorum noluyor kine?Türk telekom dnslerimi şaştı noldu
-
Yooo ben gayet iyi giriyorum......
-
Bende Giriyorum, Ancak Birazdan Tekrardan Kapanacak. Erne ve Ekin0x 23 Saattir KapaLı TutuorLardı
-
türk iplerini banlayanlar banlayana :s ama girio sanırım.
-
milw0rm'un barindigi yerin internet cikisi turkiyenini ana cikislarindan kat kat fazla 1024kbs ilemi ddos cekiyorlar merak ettim :D ...adamlar server da falan bakim neyim yapiyorlardir ,o arada bunlarda rast gele girmistir sonra yaygara koparmislardir ddos ile kapatiyoz milw0rm'u diye :) ...yok milw0rm dedigin ekibin yarisindan fazlasi blackhat.com u olusturan test yapan adamlar ...bizim tr deki lamerozleri sictiklari bokla oynatirlar :)
-
helal compu :D vallahi adamlar saçmalıyor gibime geldi ama milw0rm açılmadı dedim Türkiye dnsleri gitti.
-
dave duymasın türkiyede lamer komaz :) giriyo abü milw0rme
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
milw0rm'un barindigi yerin internet cikisi turkiyenini ana cikislarindan kat kat fazla 1024kbs ilemi ddos cekiyorlar merak ettim :D ...adamlar server da falan bakim neyim yapiyorlardir ,o arada bunlarda rast gele girmistir sonra yaygara koparmislardir ddos ile kapatiyoz milw0rm'u diye :) ...yok milw0rm dedigin ekibin yarisindan fazlasi blackhat.com u olusturan test yapan adamlar ...bizim tr deki lamerozleri sictiklari bokla oynatirlar :)
-----------------------------Abu affına sıgınıyorum ama str0ke denen elemanla bi ara msn de muhabbet ederdik, cok fazla birşey biliyor gibi durmuyordu acıkcası... Ayrıca www.hidemyass.com u kullanarak milw0rm.com a girebilirsiniz ( proxy siz giremiyorum ben )
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------biz tagext le altavista yı kapadık:) hemde 2 sene öncesinin bağlantısı ile :)
-
nikimyok :) + puhaehaehae:D
-
milw0rm yaklaşık 3 hafta önce Türk iplerini banladı,sebebi ise büyük ihtimalle dos atack, hatta sitede djasim diye bir lamer var, milw0rm dostan dolayı kapandığında kendisinin yaptığını yazıyordu, belki sebep bu olabilir, anonymouse.org dan falan gayet rahat girilebiliyor..