Need For Speed Shift Sorunu(Yardım)
-
arkadaşlar need for speed shift oyununu indirdim ve kurdum oyun başladıktan 10-15 sn sonra hata raporu veriyor. bilgisayarımın özellikleri 2.2 işlemci hızı 4gb ram 512 paylaşımlı ekran kartı var kaldırmama gibi bi sorunu olabilir mi??tsk.
-
acil yardım :(
-
ilginç bi soru olcak belki ama oyunu nerden indirdin. tek link paylaşılmıştı tahribat'ta ordan mı çektin???
-
kaldırmaz.. kasma...
-
hayır fulloyun.comdan inddirdim 57 part...
-
minimum özellikleri:
- Intel Core™2 Duo 1.6 GHz veya dengi AMD işlemci
- XP için 1 GB, Vista ve Windows 7 için 1.5 GB Ram
- Pixel Shader 3.0 destekli 256 MB Ekran Kartı
- 6 GB Disk Alanı
- Windows XP (SP3) – Windows Vista (SP1) – Windows 7
-
Ekran kartlarının yetersizliği sebeli ile oyun çokme yapıyor..
Detaylı grafikte sorun yaratmazken, ayarları düşürdüğünde(düşük grafik ayarları var iken) ooyun çökme yapıyor.
2000 kişi var etrafımda bilgisayarı olan en fazla 10 kişnin sistemi çalışıtırabiliyor oyunu..Ekran kartının sağlam olması gerekiyor.
-
hmm anladım kardeşim eyvAllah saolsın...
-
Dayı forum da bi aramayap bulcan çözùmü
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
ilginç bi soru olcak belki ama oyunu nerden indirdin. tek link paylaşılmıştı tahribat'ta ordan mı çektin???
evet ben ordan indirdim. kurdum dediği gibi 10 sn sonra kasıyor ve kitleniyor oyun.. görüntü kalitesini de baya düşürdüm ama bu oyunu yapanlar ekran kartı satan firmalarla iyi bir anlaşma yapmış anlaşılan :D
-
mobydick64 bunu yazdı:
elminster bunu yazdı:
evet ben ordan indirdim. kurdum dediği gibi 10 sn sonra kasıyor ve kitleniyor oyun.. görüntü kalitesini de baya düşürdüm ama bu oyunu yapanlar ekran kartı satan firmalarla iyi bir anlaşma yapmış anlaşılan :D
-----------------------------bende ordan indirdim sağlam açtı ama bir süre sonra oyun içerisinde attı beni oyundan, demek benim canavarda yetersiz kaldı :S...