Nefsi Müdafa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

muştayla 1 kere surata vurayım :D adam ölürmü ölemzmi bilmiyorum ama polis bunuda suçlu buluyomuş artık polise yumruğum dmeigibimi dicem naparım :/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    en fazla 1.750 para cezası alırsın yeni ödedim :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hocam bi yere çağır ,park oolsun hani balon patlatma olayları oluyo ya onu yapan bi adamla anlaş,tam o adam geçerken standı fln ayarlayın arkadan geçtiği anda patlat üstüne 3-5 tane,kazaydı fln dersin 1-2 de rol kesersin...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

kaba etinden (kıçına) sokacan şaka yapmıyorum.  mümkünse bıçak kullanmadan hallet sivri bir şey olsun paslı maslı. o zaman yedirirsin nefsi müdafayı. yerden bulduğunu söylersin amacının öldürmek değil o an sana saldırandan kurtulmak istediğini ve can havliyle yerden bu nesneyi alıp soktuğunu söylersin. yalnız saplayacağın yer çok önemli(kasıklardan kesinlikle uzak dur) adamı öldürme ha. mümkünse götüne sapla.

hey allahım akıl veriyorum. müritler bu adama sokup öldürürse vebali tüm hepimize.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam bi yere çağır ,park oolsun hani balon patlatma olayları oluyo ya onu yapan bi adamla anlaş,tam o adam geçerken standı fln ayarlayın arkadan geçtiği anda patlat üstüne 3-5 tane,kazaydı fln dersin 1-2 de rol kesersin...
    vay amk senaryoya bak öldüm harun :D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    nakamura2 bunu yazdı:
    vay amk senaryoya bak öldüm harun :D

finish him. fatality: yere itinayla muz koy düşeceği yeri iyi hesapla tam kafasının geleceğe yere inşaat çivileri koy. adam öldü :D

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
Toplam Hit: 7825 Toplam Mesaj: 27