Nefsi Müdafa
-
muştayla 1 kere surata vurayım :D adam ölürmü ölemzmi bilmiyorum ama polis bunuda suçlu buluyomuş artık polise yumruğum dmeigibimi dicem naparım :/
-
en fazla 1.750 para cezası alırsın yeni ödedim :)
-
Hocam bi yere çağır ,park oolsun hani balon patlatma olayları oluyo ya onu yapan bi adamla anlaş,tam o adam geçerken standı fln ayarlayın arkadan geçtiği anda patlat üstüne 3-5 tane,kazaydı fln dersin 1-2 de rol kesersin...
-
kaba etinden (kıçına) sokacan şaka yapmıyorum. mümkünse bıçak kullanmadan hallet sivri bir şey olsun paslı maslı. o zaman yedirirsin nefsi müdafayı. yerden bulduğunu söylersin amacının öldürmek değil o an sana saldırandan kurtulmak istediğini ve can havliyle yerden bu nesneyi alıp soktuğunu söylersin. yalnız saplayacağın yer çok önemli(kasıklardan kesinlikle uzak dur) adamı öldürme ha. mümkünse götüne sapla.
hey allahım akıl veriyorum. müritler bu adama sokup öldürürse vebali tüm hepimize.
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bi yere çağır ,park oolsun hani balon patlatma olayları oluyo ya onu yapan bi adamla anlaş,tam o adam geçerken standı fln ayarlayın arkadan geçtiği anda patlat üstüne 3-5 tane,kazaydı fln dersin 1-2 de rol kesersin...
vay amk senaryoya bak öldüm harun :D -
Dos_Attach bunu yazdı:
nakamura2 bunu yazdı:
vay amk senaryoya bak öldüm harun :D
-----------------------------finish him. fatality: yere itinayla muz koy düşeceği yeri iyi hesapla tam kafasının geleceğe yere inşaat çivileri koy. adam öldü :D