Nerde Bu Windowsun Logları
-
YA şimdi bir olay olunca polis pc yi incelemeye alıyo adam silsede bunlar ne yazdığını ne ettiğini buluyolar. Nerde tutulur bu bilgiler?
-
:) msn loglari ni telekom tarafinda tutuluyor
bilgisayarinda silinen dosyalar icinde data recovery ile hallediyorlar.
-
hdd yi sıfırla deıstırcen polıs gelmeden once ozaman nah bulurlar :D
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------polis gelene kadar nereye saklayacaksin hdd yi :) adamlar bulbul gibi ottururler,
"konus ulen harddisk nerde "
-
abüm benim sendne iyi olmasın bi abüm vardı ıst de oda polısle kacak cc ısınde bası belaya gırmıstı arkının hdd sını kendı aldı kendınınkıne ona taktı polısler bısı bulamadı pc me zombı gıbı kullanmıslar dedı yırttı :D o acıdan dedım yanü :$
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Landet bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------polis gelene kadar nereye saklayacaksin hdd yi :) adamlar bulbul gibi ottururler,
"konus ulen harddisk nerde "
-----------------------------Tabi ozaman bir koku yayılır odaya :)korkudan
-
yok lan ne olacak sen her zaman bi benzin bulundur kapı çalındığında dök benzini kasaya yak ateşi arkapencereden kaç :D
-
hatırlıyorum bi keresinde bi pşayda hard disklere kurşun sıkmış koca koca delik açmışlardı amma ve lakin polis yine bulmuştu içinde ne var ne yok
-
HDD değiştirmek en mantıklısı bencede dersin trojan girmiştir zombie gibi kullandılar bilgisayarımı ben sadece msn açmayı bilirim yırttın :D
-
Ya da en mantıklısı Holy şeyhimizin yaptığı HolyOne Hard Format programı .
-
hdd ye verilecek fiziksel zarara gore, verinin elde edilmesi mumkun olabilir, zaten pc gelmeden boyle bir girisimde bulunulmasi sahisi supheli hatta suclu hale getirir,
( www.heidi.ie/eraser , micro2000.com/eraserdisk , www.cyberscrub.com/products ) Hdd'yi veri birakmamak uzere kokten silen yazilimlar ile , polis gelmeden hdd deki tum verileri geri donusumu olmamak uzere yok edebilirsiniz, seri ve delik kulak olmak gerekir bu islerde.