folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerden Erkek Kullanıcı Bulacağım!

Nerden Erkek Kullanıcı Bulacağım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

yaklaşık 6-7 ay önce bir site açtık zaten imzadada görüyorsunuz. son 2 aya kadar bayan kullanıcı olmamasından yakınıyordum  hatta kendim online bayan açıyordum ama son 2 aydır siteye bayan kullanıcı akın ediyo nasıl oluyo nasıl ediyo bilmiyorum iyi daha ne istiyorsun diyenler olabilir. ama bu sefer 5-6 bayan kullanıcı online olduğu hiç erkek olmadığı zamanlar oluyo gelen kullanıcı bot sanıyo gidiyo:D myneti kuruttum zaten ordan daha üye gelmez. erkek üye derken abaza çok küfürler felan kayıdı siliyorum ama..

gelen bayan üyelerden nerden geliyo hiç bir fikrim yok bayanların az erkeklerin çok takıuldığı irc server bilen varmı varsa dalam reklama:D teşkkürler şimdiden arkadaşlar kolay gele ..

Arkadaş o bayan dediklerin bayan olduklarından eminmisin ben sohbet kanalına girdim çoğu benim hemşerim çıktı bir çoğunuda tanıyorum bayan nickleri ile girmişler kanalı doldurmak için nerden bulmuşlar bu adresi yalnız dikkatli oll hee an için kanalda kavga çıkabilir. :=)

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackingo
    hackingo's avatar
    Erkek

Abi bana böyle bir portal bulanın 3131264519824617834 yıl kölesi olurum!... DJ_ALPER sen verirmisin bana o sitenin veya benzerinin (arkadaşlık , dostluk sitesi) asp kodlarını? Madem reklam yapıcaksın al sana reklam fırsatı 3 ay bannerını koycam siteye!.. msne ekle beni atpipisi@hotmail.com .. bekliyorum!.. ... ... .. .. . . .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ahahahha olm hala ordamısınız lan feyk feyk yok ole bi site ole site olsa önce kızları kendi elden gecirir a.q kim kız paylaşırki??:D

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    tahri key kalkınac böyle birkaç beyinsiz siteye geldi geri gitti işte...:)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2316 Toplam Mesaj: 15