folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerden Otostop Çekerim ? (İzmir)

Nerden Otostop Çekerim ? (İzmir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    bende inanmazdim ama cok zor durumda kalmistim gecen yil. otostop cektim kamyoncu bi dayi aldi. allah islah etsin onu pislik herif tek derdi kari kiz daha yeni tanistik adam neydi o pislik muhabbet bilemezsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Isikkkent pinarbasi otogar yolu  gibi yerlerde bekleme travestiler bekliyo oralarda biri liman felan demis oralardada travestiler var hale gitsem demissin gida carsisi yolu uzerinde de bekliyenler var  : D 

..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

geldin mi müdür sagsalim bozdurmadan paketi

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

https://www.yolyola.com/

Bak bakalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Birkaç tavsiye vereyim hocam.

İzmir'den direkt İstanbul'a giden kamyonlar hayli fazladır diye düşünüyorum. İstanbul olmasa bile Gebze/Dilovası'na fabrikalara çokça geliyorlar. Eğer olurda Dilovasın'da inersen kesinlikle minibüsle Gebze Çarşıya git çünkü Dilovası pislik bir mekandır. Kısa kısa gitmemeye çalış çok yorucu olur, uzak yollara giden denk gelirse bin derim. Uzunca otostop çeker araç bulamazsan yer değiştirmen gerekiyor anlamına gelir kısa mesafelere gidenlere binip mevki değiştir otostopa devam et. Otostop çekerken kendini sürücü yerinede koyup adamın rahatça durabileceği yerlerde otostop çek. Geceye kalma 2 kez gece otostop'a kaldım. Birinde Bursa-Balıkesir sınırında kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdi ve tek şeritti arabaların durabileceği bir yerde yoktu çayır gibi bir yerde sabahlamak zorunda kaldım. Diğerinde Ankara'dan Eskişehir'e gidiyordum gündüz 3 saatte 2 araç değiştirerek gittiğim yolda dönüşte geceye kalınca 6,5 saatte zor bela döndüm.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 16