Nerden Otostop Çekerim ? (İzmir)
-
bende inanmazdim ama cok zor durumda kalmistim gecen yil. otostop cektim kamyoncu bi dayi aldi. allah islah etsin onu pislik herif tek derdi kari kiz daha yeni tanistik adam neydi o pislik muhabbet bilemezsiniz.
-
Isikkkent pinarbasi otogar yolu gibi yerlerde bekleme travestiler bekliyo oralarda biri liman felan demis oralardada travestiler var hale gitsem demissin gida carsisi yolu uzerinde de bekliyenler var : D
-
geldin mi müdür sagsalim bozdurmadan paketi
-
https://www.yolyola.com/
Bak bakalım
-
Birkaç tavsiye vereyim hocam.
İzmir'den direkt İstanbul'a giden kamyonlar hayli fazladır diye düşünüyorum. İstanbul olmasa bile Gebze/Dilovası'na fabrikalara çokça geliyorlar. Eğer olurda Dilovasın'da inersen kesinlikle minibüsle Gebze Çarşıya git çünkü Dilovası pislik bir mekandır. Kısa kısa gitmemeye çalış çok yorucu olur, uzak yollara giden denk gelirse bin derim. Uzunca otostop çeker araç bulamazsan yer değiştirmen gerekiyor anlamına gelir kısa mesafelere gidenlere binip mevki değiştir otostopa devam et. Otostop çekerken kendini sürücü yerinede koyup adamın rahatça durabileceği yerlerde otostop çek. Geceye kalma 2 kez gece otostop'a kaldım. Birinde Bursa-Balıkesir sınırında kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdi ve tek şeritti arabaların durabileceği bir yerde yoktu çayır gibi bir yerde sabahlamak zorunda kaldım. Diğerinde Ankara'dan Eskişehir'e gidiyordum gündüz 3 saatte 2 araç değiştirerek gittiğim yolda dönüşte geceye kalınca 6,5 saatte zor bela döndüm.