Nerede O Sevgi Nerede Aşk Doktorları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

çok sevdiniz çok sevildiniz 2 yıl beraber geçirdiniz gün geldi okul bitti ayrı yaşadığınız şehirlere döndünüz.

bu tabi ayırmadı sizi siz görüştünüz azda çokta olsa şehirlerarası yolculuk yaptınız gezdiniz. bir gün geldi kıza dediniz ayrılmak istiyorum kız dedi olmaz olamaz falan filan 2 hafta boyle geçti ayrıldınız en sonunda.

2 ay geçti bu süre zarfında 5 kızla tanıştınız ama hiçbiri tutmadı diğerini tutamadı.

tekrar aradınız ben barışmak istiyorum dediniz........kız dedi ben başkasıyla çıkıyorum ama yinede düşüneyim 3 gün geçti bu süre içinde konuşmalar falan 1 aydır başka biriyle çıkıyo ve sonuç reddedildiniz .

ben çok mutlıyum ewlenmeyi düşünüyoruz .. sen çok büyük hatalar yaptın kaybedince anladın değerimi falan filan..ben şu anda çok mutluyum beni arama sorma arkadaş olarak olabilir başka şekilde olamaz ararsan o şekilde ara vs.vs.

ama hala unutamıyorsunuz geçmişi ve halaa çok seviyorsunuz ne yaparsınız ?

lutfen geyik haline çevirmeyelim az ve öz de olsa yaşadığım unutamadığım keybedemeyeceğimi düşündüğüm bir olay yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum

maaasebeci....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    çok kişi vardı aşk doktoru kalmadımı kimse yokmuuuu yardımmmm

maaasebeci....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    kızın yaşı ? kızın kişiliği önemli hacım... biz çok mutluyuz evlenioruz kelimesi sadece senin aramamanı istediği içindir seni kudurtmak içindir başka biri ile çıktığı bile kesin deildir. bunu yapmasının ne deni kızı terketttin hacım böle şelere maruz kalıcan ama yıkılma düşünsene kız sana 2 hafta ayrılmayalım die yalvarmış sen acımadan ayrılmışın hım şimdi gelelim mevzuya önce araştırıcan gerçekten varmı varsa ne kadar süreden beri beraberler ne yaparlar nerelere giderler hiçmi kavga etmezler ( etmezlerse kavga yaratırz no prob.) şimdi hacı öle bi çocuk var die düşünüorum ve sevio kızı ben kızın evlencek kadar sevdiğini düşünmüorum 2-3 ayda bi insanı evlencek kadar sevemzsin onu okadar tanıyamazsın şimdi çocuğun telini bul aç telefonu yüz yüze görüşme imkanın varsa buluşma ayarla ama adam gibi konuş gayet kibar ol yoksa telde annat derdini
    " abi ben bu kızı 2 senedir seviorum ailevi sorunlarım vardı ayrılmak zorunda kaldım ama deliler gibi seviorum yani eğer kızı sevmiorsan yani sadece zaman geçirmek istiosan yapma ben onu çok seviorum ve üzülmesini istemiorum " hooop +1 bu salak gidip kıza annatcak bunnarı kavga çıkcak ve kız bi durcak düşüncek lan bu çocuk beni harbiden sevio dicek ve barışmaya meğelli olcak ama çocuk ayrılmaz böle bişeyden 3-4 gün sorakıza alo de
    " nbR nasılsın falan muhahbeti sora bak ben senin üstüne çok kişi ile denedim ama olmuor olmuor olmuor ben snei seviorum ve unutamıorum ayrılmamızın sebebi senle ilgili deildi ailem ayrılıordu çok şükür şu an barıştılar ama o sırada senle ilgilenemezdim ve kendimden soğutmak istemedim yalnış yaptığımı anladım ama geç anladım ne olur beni affet snei çok ama çoook seviorum "
    yoq buna hyr demez kız yani kızın kişiliğine bağlıda dene sen bunnarı sonuç u yaz daha geliştiririz olayı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    abi sen mukemmelsin valla kız biriyle kesin çıkıyo ama çocuğun  telefonunu bulmam zor olucak bi bide kız aramızı bozma arama uğraşma diyo yinede yapayımmı?

maaasebeci....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    yok abi çocuğun telefonuna ulaşamıyom arkadaşım var bi tane ulaşamıyorum çocuğun telefonuna sadece bizim kızdan öğrenebilirim oda imkansız vermez bu arada kızın yaşı 22

maaasebeci....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    oha kız büyükmüş herhalde sen ondan küçük deilsin dimi abi kıza sakın deme çocuğun telini ver die valla konuşmaz senle bi daha cocuğun adını soy adını yada işte babasının adını soy adını bulmaya çalış ttrehber.gov.tr den yada 118 den ören telini;) örendikten sora yukardakileri bi uygulka bakalım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

sağolasın nickimyok kardeş merak etme ben ondan büyüğüm çocuğun telefonunu bulamadım kızı aradım konuştum falan bende senin gibi ana baba adını almaya çalıştım ama kız çaktı köfteyi tabiii

ararsan seninle asla konuşmam mutluluğumu bozarsan sana lanet olsun seninle yaşadıklarıma lanet olsun arama benim mutluluğumu bozma dedi bende oyle bir söz verdimki kesinlikle ne erkek arkadaşını ne kendini ne çevresindekileri arayacağım herşey bitti aşkımıda kalbime gömdüm anlıcan neyse teşekkür ederim. izmir yazıyo sende ben izmire kızla gittim tatile be kardeş çok koyuyo izmir yazısını bile görmek istemiyom :D olsun bizde başka bir yol çizecez artık kendimize yardımın için sağolasın

maaasebeci....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    ohooo varmı böle yılmak iki kelime üstüne yüssüz ol hacım arsız ol ne bileyim gerekirse sen onun kalbini kır de ula sen bana yalvarmıştın 2 hafta boyunca ayrılmıyalım die madem yaşadıklarımızı beyenmiodunm neden yalvardın bana tühh sana:P yani hacım arsız ol yüssüz ol peh peh peh ben çok yuva kurtardım:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    detay hacı bir dost olarak dinle beni yıkılma öyle hemen..şu nicksiz varya sana iki reçete yazar ayağa kalkarsın..beni öyle bir derdin içinden kurtardı ki seni hayli hayli kurtarır biraz çaba sarf et ..nicksiz hoca kurtarır bak yıkılma..Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

kardeşler dostlar sağolasınız bundan sonra dönüş yok kardeşler birdaha aramıcama herşeye yemin ettim kardeşler kız gitti kavga bitti gerçektende ewlencekler kız babasına bile soyledi yıkılmadım daha 1. günden iyileşmeye başladım kardeşler ben başkentte kız istanbulda zaten çocukta istanbulda bana bi çare kalmadı yani eğer yaşadıklarımızın bir değeri varsa beni gerçekten seviyorsan mutlu olmama izin ver ben artık seninle mutlu olamam o çocuğu seviyorum ondan ayrılsam (allah korusun falan dedi) bile seninle kesinlikle birlikte olmam falan filan..... bi sürü şey soyledi yani anlıcanız yapacak bişii kalmadı kız kararlı 2 yıldada tanııysam eşşek inadı var kızda yani teşekkürler arkadaşlar ne yapayım bitti yani herşey olsun bu biter başka başlar elbet unuturum zaman içinde hepinize sevgiler saygılar.

maaasebeci....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Erkek
    tüh ya ayrılsaydı bidaa senle olmaz falan hikaye de her nese ben unutamıom sen unutursun umarım;)
Toplam Hit: 7506 Toplam Mesaj: 50