NEREDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ
-
arkadaşlarölümden başka hersey yalandır ama yaşamak istediğimiz yer çok önemlidir
-
yaşamak isteyen mi dai yaw...
-
pc elektirik ve internet olan her yer olabilir ha bide bol miktar kontör ve cep tel olcak: ) gerisi sorun deil izmirde olur afrikada
-
yaşamak güzeldir ama ben şu anda yaşamayı düşünmediğimden dolayı bu konuya cevap veremicem bu modumdan çıktığım zaman alırsın cevabı :D
-
Turkiye
-
İntihar etmek günah olmasaydı şimdiye çoktan gebertmiştim kendimi de neyse. Yaşamak güzeldir diyenlere; "Yaşamak herkes için güzel olmayabilir..."
-
odamda
iş hayatı olmadan.ölene dek.pc olsun kitap olsun yemek olsun arasaıra hatun olursa bundan iyisi varmı ??
en iyi ihtimal bu ama bunuda istemiyorum.ölmeyi istiyorum.ama ölmüyorum.lanet olsun.insanlar sana umut bağlamış intiharda edemiyorum
-
ulan herkes depresif bea.. söyle yasamin güzelliginden bahsedecek bir eleman yok mu..
neysem benim de yasamla aram cok iyi degil.. kendi ucurumlarimda yürümeyi seviyorum sanirim..
ama yasamak istedigim belli bir yer..degisimi seviyorum.. baska ülkeler.. baska kültürler.. baska insanlar ve diller.. bu katlanmaya yardimci oluyor belki de..
kesin ifadeler kullanmaktan nasilda cekiniyorum..
hala hala.. neler olmus bana yaff:)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
İntihar etmek günah olmasaydı şimdiye çoktan gebertmiştim kendimi de neyse. Yaşamak güzeldir diyenlere; "Yaşamak herkes için güzel olmayabilir..."
AYNEN a.q adama a.q bu dünyanın diyom adam mal mal yaşamak ğüzeldir deip duruo para cook adamın sıkıntısı yok ha bide para ile saadet olmaz diyenlere bok olmaz diyorum şimdiden herkese tşk.:) -
united states of America'da
-
yahyags bunu yazdı:
united states of America'da
Olum mis gibi Türkiye varken ne yapcan Amerikada a.q Olum çok sinirleniom şu özenti insanlara