Nereden 3D Film Bulabiliriz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bitturk

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

zamunda.net 
    http://publichd.eu/index.php?page=torrents&category=2

D
    evam et...

Beleş wireless kahramanı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Benim bilgisayarda yüklü olan 3D oynatıcı program mkv desteklemiyor :( İndirip formatını değiştirmek zorunda kalıyorum :P Beni bu zahmetten kurtaracak bir öneri sunabilen varsa müteşekkir olurum.

Geçende mkv indirdim, oynatamadım sildim. Aynı filmin mp4 versiyonunu indirdim, altyazı sorununu saymazsak sorunsuz izledim.

Ayrıca, 3D Sublitter gibi birkaç program ile altyazı oluşturmaya çalıştım ancak hiçbirinde başarılı olamadım. Altyazıyı oluşturdum ama 3D oynatıcı programda altyazıyı ekleyemedim. Bilgisayara yüklü olarak gelen program Roxio CinePlayer. Alternatif, full sürüm ve en önemlisi kullanışlı bir program bilen varsa önerilere açığım. 3D türü olarak; Stereoscopik 3D var, gözlüğü şarjlı (NVidia 3DTV Play).

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

benimki de h ve v olarak oynatıyor.  ve 2D olarak oynatma özelliği var.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayamann
    ayamann's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Benim bilgisayarda yüklü olan 3D oynatıcı program mkv desteklemiyor :( İndirip formatını değiştirmek zorunda kalıyorum :P Beni bu zahmetten kurtaracak bir öneri sunabilen varsa müteşekkir olurum.

Geçende mkv indirdim, oynatamadım sildim. Aynı filmin mp4 versiyonunu indirdim, altyazı sorununu saymazsak sorunsuz izledim.

Ayrıca, 3D Sublitter gibi birkaç program ile altyazı oluşturmaya çalıştım ancak hiçbirinde başarılı olamadım. Altyazıyı oluşturdum ama 3D oynatıcı programda altyazıyı ekleyemedim. Bilgisayara yüklü olarak gelen program Roxio CinePlayer. Alternatif, full sürüm ve en önemlisi kullanışlı bir program bilen varsa önerilere açığım. 3D türü olarak; Stereoscopik 3D var, gözlüğü şarjlı (NVidia 3DTV Play).

win 8 kurulu pc yi 3d uyumlu tv ye baglayinca

converte falan gerek olmadan direk acarak

vlc ile izlersin

grafik kartininda süper ötesi bir sey olmasi sart degil

hatta indirmene bile gerek yok

stream yapan yerlerdeki filmleri bile izlersin 3d olarak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    ayamann bunu yazdı

win 8 kurulu pc yi 3d uyumlu tv ye baglayinca

converte falan gerek olmadan direk acarak

vlc ile izlersin

grafik kartininda süper ötesi bir sey olmasi sart degil

hatta indirmene bile gerek yok

stream yapan yerlerdeki filmleri bile izlersin 3d olarak

Hocam 3D uyumlu tv yok malesef. Bilgisayar monitöründen izliyorum. VLC Stereoscopik 3D görüntü desteği veriyorsa kullanabilirim. İlginiz için teşekkürler.

edit: İşletim sistemim Windows 7 Home Premium.

RaNGeR tarafından 25/Kas/12 12:21 tarihinde düzenlenmiştir

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    CaniSokucu bunu yazdı
    siyahbereli bunu yazdı

pasif mi aktif mi aldın

gözlükleri pilli büyük bişeymi, pasif güneş gözlükleri gibi mi hanginden

hacu gay değil bu televizyon. aktifi pasifi mi varmış

edit: http://kat.ph/piranha-3dd-2012-1080p-bluray-3d-h-sbs-dts-x264-zm-publichd-t6603139.html

tavsiyem kaliteli filmler indir yani 1.5 gb 1080p indirme dandik oluyor. yani en azından benim indirdiğim bir film dandikti.

Var,  bilmiyorsan araştır...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 6663 Toplam Mesaj: 18