Nereden 3D Film Bulabiliriz ?
-
bitturk
-
zamunda.net
http://publichd.eu/index.php?page=torrents&category=2
Devam et... -
Benim bilgisayarda yüklü olan 3D oynatıcı program mkv desteklemiyor :( İndirip formatını değiştirmek zorunda kalıyorum :P Beni bu zahmetten kurtaracak bir öneri sunabilen varsa müteşekkir olurum.
Geçende mkv indirdim, oynatamadım sildim. Aynı filmin mp4 versiyonunu indirdim, altyazı sorununu saymazsak sorunsuz izledim.
Ayrıca, 3D Sublitter gibi birkaç program ile altyazı oluşturmaya çalıştım ancak hiçbirinde başarılı olamadım. Altyazıyı oluşturdum ama 3D oynatıcı programda altyazıyı ekleyemedim. Bilgisayara yüklü olarak gelen program Roxio CinePlayer. Alternatif, full sürüm ve en önemlisi kullanışlı bir program bilen varsa önerilere açığım. 3D türü olarak; Stereoscopik 3D var, gözlüğü şarjlı (NVidia 3DTV Play).
-
benimki de h ve v olarak oynatıyor. ve 2D olarak oynatma özelliği var.
-
RaNGeR bunu yazdı
Benim bilgisayarda yüklü olan 3D oynatıcı program mkv desteklemiyor :( İndirip formatını değiştirmek zorunda kalıyorum :P Beni bu zahmetten kurtaracak bir öneri sunabilen varsa müteşekkir olurum.
Geçende mkv indirdim, oynatamadım sildim. Aynı filmin mp4 versiyonunu indirdim, altyazı sorununu saymazsak sorunsuz izledim.
Ayrıca, 3D Sublitter gibi birkaç program ile altyazı oluşturmaya çalıştım ancak hiçbirinde başarılı olamadım. Altyazıyı oluşturdum ama 3D oynatıcı programda altyazıyı ekleyemedim. Bilgisayara yüklü olarak gelen program Roxio CinePlayer. Alternatif, full sürüm ve en önemlisi kullanışlı bir program bilen varsa önerilere açığım. 3D türü olarak; Stereoscopik 3D var, gözlüğü şarjlı (NVidia 3DTV Play).
win 8 kurulu pc yi 3d uyumlu tv ye baglayinca
converte falan gerek olmadan direk acarak
vlc ile izlersin
grafik kartininda süper ötesi bir sey olmasi sart degil
hatta indirmene bile gerek yok
stream yapan yerlerdeki filmleri bile izlersin 3d olarak
-
ayamann bunu yazdı
win 8 kurulu pc yi 3d uyumlu tv ye baglayinca
converte falan gerek olmadan direk acarak
vlc ile izlersin
grafik kartininda süper ötesi bir sey olmasi sart degil
hatta indirmene bile gerek yok
stream yapan yerlerdeki filmleri bile izlersin 3d olarak
Hocam 3D uyumlu tv yok malesef. Bilgisayar monitöründen izliyorum. VLC Stereoscopik 3D görüntü desteği veriyorsa kullanabilirim. İlginiz için teşekkürler.
edit: İşletim sistemim Windows 7 Home Premium.
RaNGeR tarafından 25/Kas/12 12:21 tarihinde düzenlenmiştir -
CaniSokucu bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
pasif mi aktif mi aldın
gözlükleri pilli büyük bişeymi, pasif güneş gözlükleri gibi mi hanginden
hacu gay değil bu televizyon. aktifi pasifi mi varmış
edit: http://kat.ph/piranha-3dd-2012-1080p-bluray-3d-h-sbs-dts-x264-zm-publichd-t6603139.html
tavsiyem kaliteli filmler indir yani 1.5 gb 1080p indirme dandik oluyor. yani en azından benim indirdiğim bir film dandikti.
Var, bilmiyorsan araştır...