folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Neredenbulabilirim.Net Siz Sorun Biz Bulalım ( Yorum Ve Görüşlerinizi Bekliyorum )

Neredenbulabilirim.Net Siz Sorun Biz Bulalım ( Yorum Ve Görüşlerinizi Bekliyorum )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet arkadaşlar isminiunuttum.com sitesinden sonra bir amme hizmeti daha yine kullanıcı etkileşimli insanların bulamadıklarına elimizden geldiği kadar yardımcı olmak amacı ile kurduğum sitedir.

GÜnlük hayatta yada internet ortamında arayıpta bulamadığınız, temin edemediğiniz nerde satıldığını yada bulunduğunu merak ettiğiniz herşey için kurulmuş bir sitedir.

Sitede şu anda logo yok ( yapmak isteyen olursa itina ile kabul edilir :D )

Logo dışında yorum yaparsanız görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

http://www.neredenbulabilirim.net

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sitenin backrounduna soru işaretleri filan olan birşey koysan güzel olabilitesi var.

Kategoriler yetersiz

birde son şey tasarımla alakalı; twitter gibi rahat bir sistem kuraydın iyiydi. bizim millet üye olmaya erinir. WP'in yorum dalgası gibi onaylandıktan sonra görünen bir soru cevap olayı yapaydın. soru sormak için üyelik zorunluluğu olmasın ama cevap yazamak için olmalı. ekşisözlük gibi bir birikikmi olan adamlar cevap yazsın derim ben.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Logo dışında tasarımda yok zaten sitede hocam.

Tasarım olarak şu yapı sana biraz uyar bak; http://www.gereko.com/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

Sitenin backrounduna soru işaretleri filan olan birşey koysan güzel olabilitesi var.

Kategoriler yetersiz

birde son şey tasarımla alakalı; twitter gibi rahat bir sistem kuraydın iyiydi. bizim millet üye olmaya erinir. WP'in yorum dalgası gibi onaylandıktan sonra görünen bir soru cevap olayı yapaydın. soru sormak için üyelik zorunluluğu olmasın ama cevap yazamak için olmalı. ekşisözlük gibi bir birikikmi olan adamlar cevap yazsın derim ben.

Önelikle yorumun için teşekkürler.

Yan tarafları bende düşündüm hatta logoyu yatay değilde yanlara dikey şekilde yapmayı düşündüm. Üstte slogan şeklinde kalmasıda olabilir.

Kategorielr evet yetersiz konular açıldıkça yeni kategoriler ekleyebilirim yada biraz düşünüp bi ton kategori açabilirim o kısma şimdilik çok dikkat etmedim açıkcası :)

Bağlanma olayında en çok kullanılan facebook olayı var zaten. facebook connect ile hem konu açıp hem cevap yaıp hem oylama yapılabiliyor. Twitter ve g+1 ekliyecem ama şu anda twitter sorun çıkaryıor bana onuda en kısa zamanda halledicem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

Müdür bu sitenin scriptini nerden bulabilirim dersin?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cemnet bunu yazdı:

hocam ben ne kadar sade ve kullanım kolaysa o kadar iyidir mantığıyla hareket ederim genelde.

Yukarıda yazdığım gibi logoyuda yanlara dikey düşünüyorum ama sadeliği bozmak istiyorum.

Hani herşey açık ve net olması anlamında. Ama bi arka plan şart gibi görünmeye başladı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ErotikPanda bunu yazdı:
    ----------------------------

Yan tarafları bende düşündüm hatta logoyu yatay değilde yanlara dikey şekilde yapmayı düşündüm. Üstte slogan şeklinde kalmasıda olabilir.

Kategorielr evet yetersiz konular açıldıkça yeni kategoriler ekleyebilirim yada biraz düşünüp bi ton kategori açabilirim o kısma şimdilik çok dikkat etmedim açıkcası :)

Bağlanma olayında en çok kullanılan facebook olayı var zaten. facebook connect ile hem konu açıp hem cevap yaıp hem oylama yapılabiliyor. Twitter ve g+1 ekliyecem ama şu anda twitter sorun çıkaryıor bana onuda en kısa zamanda halledicem.

Twitter şeysini yanlış anlamışsın. Sadece ve basit olsun diyorum. Yani adam üye olmak zorunda kalmasın soru sormak için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güzel düşünülmüş bir site umarım gereken ilgiyi görür,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Ben sitenin adını çok uzun buldum ya mesela nerdenbulayim.net yada bulamazsan.net falan olabilirdi tabi bu adresler boş mu bilmiyorum ama :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

Güzel düşünülmüş bir site umarım gereken ilgiyi görür,

Çok teşekkürler

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

tasarım konusunda 

http://www.elegantthemes.com/preview/AskIt/

bu temayı düşünürsen sana temin edebilirim :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
Toplam Hit: 3141 Toplam Mesaj: 23