Nerelerden Burs Alabilirim?
-
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------
Burs vercekler seni bulurlar hocam :D 23.olmuşsun bırak onlar seni bulsun
-----------------------------hocam bunu diyenler en buyuk salaklar olarak fişleniyo ha :D
adamlar sonunda 600 lıra kyk bursu ile kalıyor :D
-
adam 23. oldu bizzat gördüm sonucu
Y-YGS1 puan türünde ekpuanlı sırası 23.
-
SyspioniC bunu yazdı:
adam 23. oldu bizzat gördüm sonucu
Y-YGS1 puan türünde ekpuanlı sırası 23.
-----------------------------hmm o iş yaş hacı adamlar sadece yerleşme turune gore burs verirler tabiiki arkadas bu alanda mı yerlesecek bilmiyorum
kyk ilk 100 bursu olarak dil bolumunde ek puanlı olan arkadaslar vardı onlar almıyo ama ek puanlılara burs verılmıyo diye biliyorum kesin bi bilgim de yok
-
Tebrikler hocam. Okuduğun bölüme bağlı ve üniversiteye bağlı olarak arkadaşların söylediği kyk ve tev burslarının dışında bir sürü burs bulabilirsin. İşletmeler kendileri yazı yayınlıyorlar mesela boğaziçi üniversitesinde işletme okuyan öğrencilere burs verilecektir veya işte yıldız teknik ve istanbul teknik üniversitesinde mühendislik okuyan başarılı öğrencilere burs verilecektir diye. Dediğim gibi bu tür burslar önce üniversite ve bölümünün belli olmasını beklemelisin
-
ershn bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
merhabalar
bildiginiz üzre 23. olduk burs için kyk ya başvurucam ama sitesi şaftı yemiş afedersiniz elden başvurmak için istanbulda nerelere gitmek gerekir?
birde kyk dışında nerelerden burs alabilirim?
-----------------------------ne 23.sü la?
Türkiye 23. sü galiba :D
-----------------------------vay anasını sayın seyirciler...
-
Ts 1 sıralamam 1685. Ben nerelerden bursa alabilirim :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------Bursayı her yerden bulabilirsin :) Bekleyin bir yerleşin üniversiteye gerisini halledebilirsiniz
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Bursayı her yerden bulabilirsin :) Bekleyin bir yerleşin üniversiteye gerisini halledebilirsiniz
-----------------------------Haha :D Bursa kolay burs'a bakalım biz :)
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Haha :D Bursa kolay burs'a bakalım biz :)
-----------------------------:) Bulursun bulursun sıralaman gayet güzelmiş. Dediğim gibi hele bir yerleş üniversiteye rahatlıkla bulursun inş.
-
gelin sayısalda derece yapın lan sıkıysa :D mf4 13.500 üm mutluyum fazla yanlışlarım çıkmasa 10bindeydim ben kendimi 10bin de görüyorum :D