Nerelere Gidiyorsunuz Müridler(Öss) Paylaşalım
-
Wissenschaft saolasın kardeşim inat etik oldu çok şükür.İçim içime sığmıyor var ya!İnşallah herkes istediği yeri tutturmuştur.
-
bossie Sen hacettepeye girdiysen Türkiye ilk Türrkiye 3000. inden dahaya iyi olmalısın.Walla Arkadaş Türkiye 4bin küsür deydi Trakya Tıp Faültesine gitti..Sen tıp olması şart değil deseydin çok harika burslar alabilirdin.Ama yine de Hacettepe Tıp harika tabi..Tebrik ederim.
-
onemli diil abla S:
-
4 senedir bu bölümü kazanmak için uğraştım ve ilk tercihimdi zaten.inan burslular hiç aklıma bile gelmedi.Çok çok mutluyum ya :)
-
vutkubay biliyom inşaat olduğunu makineyi puan değerlendirmesi için dedim sadece. bende inşaattayım ama inan öyle ekşisözlük falan dallamalar nerden bilicekler bizim çektiğimiz zorlukları? dünyanın en zor bölümüne hoş geldin. ilk mühendislik bölümüde bizimki zaten :)
-
bossie aferim sana tıp oku eheh zaten öğrencinin delisi tıp okur onunda delisi tustan sonra kalp okur derler bide kalp oku tam olsun.
-
tebrikler bossie, tarikatta ne beyinler varmış bea. Ben tus tan sora beyin okumanın zor olduğunu sanıyordum :P
-
Eeee tahribat'a da bi beyin cerrahı lazım ama siz beyin devrelerinizi bozarsınız bende tamir ederim(benim devrelerimi kim tamir edecekse (: )
-
Hey maşallah müritlere bak :)) Herkes için hayırlı uğurlu olur inşaallah!
Bu sene üniversiteye başlayacak müritlere; üniversiteyi bitirmiş bir abileri olarak nacizane bir kaç tavsiyem olacak:
- İlk bir kaç ayınızda hiç kimseye çok fazla güvenmeyin
- (Yurtta kalcaklar için) bir an önce kendinize kafa dengi bir kaç arkadaş bulup eve çıkmaya bakın,
- Gezin, tozun, eğlenin, günlerinizi dolu dolu geçirmeye çalışın ama kendinizi çok fazla bırakmayın
- Birileri sizi maklube yemeye davet ederse gitmeyin, gidersenizde maklubeyi yedikten sonra hemen sıvışın :P
- Başınızı çok fazla ağrıtacak sorumluluklar almaktan mümkün olduğunca kaçının.
- (özellikle durumu çok iyi olmayanlar) Burs alabileceğiniz bütün kapıları çalın, utanma sıklıma gibi olaylara kesinlikle girmeyin, zira öğrencilikte para son derece önemli.
- Arkadaşlarınızı kesinlikle satmayın
- Çok kitap okuyun, spor yapın, sosyal aktivitelere katılın, kendinizi her açıdan geliştirmeye çalışın ( okul bittikten sonra insanın bu tür şeylere ayıracak çok fazla zamanı kalmıyor)
- Mümkün olduğunca az alkol alın; toz, ot, bok gibi şeylere ise hiç bulaşmayın
- Yasadışı oluşumlardan uzak durun, bu tür oluşumların içinde bulan insnalarla kesinlikle arkadaşlık yapmayın.
- Ve son olarak derslerinizi kesinlikle ihmal etmeyin
Aslında bunların hepsini sizde çok iyi biliyorsunuz ama ben yinede hatırlatmak istedim.
-
deli_gaffur sen üni. bitirmiş bir abimiz olarak ilk 3-4 gününü kısa bir özet gecsen fena olmas aslında en azından tecrübelerinden yararlanabilirz sanırım
Toplam Hit: 16250 Toplam Mesaj: 114