folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nerelere Gidiyorsunuz Müridler(Öss) Paylaşalım

Nerelere Gidiyorsunuz Müridler(Öss) Paylaşalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Dişi
    Wissenschaft saolasın kardeşim inat etik oldu çok şükür.İçim içime sığmıyor var ya!İnşallah herkes istediği yeri tutturmuştur.

bu vatan bizimdir bizim kalacak!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    bossie Sen hacettepeye girdiysen Türkiye ilk Türrkiye 3000. inden dahaya iyi olmalısın.Walla Arkadaş Türkiye 4bin küsür deydi Trakya Tıp Faültesine gitti..Sen tıp olması şart değil deseydin çok harika burslar alabilirdin.Ama yine de Hacettepe Tıp harika tabi..Tebrik ederim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    onemli diil abla S:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Dişi
    4 senedir bu bölümü kazanmak için uğraştım ve ilk tercihimdi zaten.inan burslular hiç aklıma bile gelmedi.Çok çok mutluyum ya :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vutkubay biliyom inşaat olduğunu makineyi puan değerlendirmesi için dedim sadece. bende inşaattayım ama inan öyle ekşisözlük falan dallamalar nerden bilicekler bizim çektiğimiz zorlukları? dünyanın en zor bölümüne hoş geldin. ilk mühendislik bölümüde bizimki zaten :)

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bossie aferim sana tıp oku eheh zaten öğrencinin delisi tıp okur onunda delisi tustan sonra kalp okur derler bide kalp oku tam olsun.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    tebrikler bossie, tarikatta ne beyinler varmış bea. Ben tus tan sora beyin okumanın zor olduğunu sanıyordum :P

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Dişi
    Eeee tahribat'a da bi beyin cerrahı lazım ama siz beyin devrelerinizi bozarsınız bende tamir ederim(benim devrelerimi kim tamir edecekse (: )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    Hey maşallah müritlere bak :)) Herkes için hayırlı uğurlu olur inşaallah!

Bu sene üniversiteye başlayacak müritlere; üniversiteyi bitirmiş bir abileri olarak nacizane bir kaç tavsiyem olacak:
    - İlk bir kaç ayınızda hiç kimseye çok fazla güvenmeyin
    - (Yurtta kalcaklar için) bir an önce kendinize kafa dengi bir kaç arkadaş bulup eve çıkmaya bakın,
    - Gezin, tozun, eğlenin, günlerinizi dolu dolu geçirmeye çalışın ama kendinizi çok fazla bırakmayın
    - Birileri sizi maklube yemeye davet ederse gitmeyin, gidersenizde maklubeyi yedikten sonra hemen sıvışın :P
    - Başınızı çok fazla ağrıtacak sorumluluklar almaktan mümkün olduğunca kaçının.
    - (özellikle durumu çok iyi olmayanlar) Burs alabileceğiniz bütün kapıları çalın, utanma sıklıma gibi olaylara kesinlikle girmeyin, zira öğrencilikte para son derece önemli.
    - Arkadaşlarınızı kesinlikle satmayın
    - Çok kitap okuyun, spor yapın, sosyal aktivitelere katılın, kendinizi her açıdan geliştirmeye çalışın ( okul bittikten sonra insanın bu tür şeylere ayıracak çok fazla zamanı kalmıyor)
    - Mümkün olduğunca az alkol alın; toz, ot, bok gibi şeylere ise hiç bulaşmayın
    - Yasadışı oluşumlardan uzak durun, bu tür oluşumların içinde bulan insnalarla kesinlikle arkadaşlık yapmayın.
    - Ve son olarak derslerinizi kesinlikle ihmal etmeyin

Aslında bunların hepsini sizde çok iyi biliyorsunuz ama ben yinede hatırlatmak istedim.

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    deli_gaffur sen üni. bitirmiş bir abimiz olarak ilk 3-4 gününü kısa bir özet gecsen fena olmas aslında en azından tecrübelerinden yararlanabilirz sanırım
Toplam Hit: 16250 Toplam Mesaj: 114