Neresine Batırırdınız?
-
şimdi düşününki önünüzde bir inek var, elinizdede 20cmlik bir ekmek bıçağı(hafif körelmiş)
ilk olarak ineğin neresine sokardınız(bıçağı)?!? ;)
-
Decanın fikrine uyan zihniyetine :P
-
Sağ arka ayak üstüne batırır 289 derece sağa doğdu dönderirdim sanırım , tüm stresten sıkıntıdan kurtulur insan :| düşünmesi bile zevk verici
-
Psikopat manyak arkadaşım =) nerden esti böyle bişey?Ama bana sorarsan
Bende bıçak bol,öyle kör aletlerle işim olmaz :) ineği nerden bulacam burda?Hadi buldum,niye bıçaklıyım?Anca kurban bayramında jilet gibi keskin uzunca bi bıçakla kafasını keserim kurban etmek için abdest fln aldıktan sora :D
-
boyun etine pişirdikten sonra batırır yerdim a.q ne die batırayım ineğe :D
-
aga tam sırtına yavaş yavaş sokardım sonra 3kere döndürdükten sonra kıç tarafına kadar bıçağı döndüre döndüre çekerdim offf mükemel ya:Da.q harbi düşününce bile güzel :d
-
kasaplıktan kalma alışkanlıktır, batırmak bi işe yaramaz, sol tarafını üstüne devirip, 2 parmağını 2 burun deliğine sokup, kafayı geriye doğru çekip bıcağın sapının ucu elinin üstüne gelecek şekilde tutup, bıcağı boynun altına yerleştirip allahu ekber die köşeden bıcağı batırır sonra yukarı doğru çekerdim...
sonra hemen can damarına sokup bıcağı, soluk borusunuda ayırdıktan sonra, yaklaşık 1-2 dakika canının cıkmasını bekleyip, hemen sol ve sağ tarafına atardım taşı, başlardım yüzmeye :D
yaklaşık 40 dakika içinde, hafif boyun sırttan güzel eti ile, yağı verirdim babama, babam tüpün altını yakıp kavurmayı hazırlayıncaya kadar ben işkembeyi boşaltmış olurdum :)))
-
rahat bırakın hayvanı =))
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------kasaplıktan kalma alışkanlıktır, batırmak bi işe yaramaz, sol tarafını üstüne devirip, 2 parmağını 2 burun deliğine sokup, kafayı geriye doğru çekip bıcağın sapının ucu elinin üstüne gelecek şekilde tutup, bıcağı boynun altına yerleştirip allahu ekber die köşeden bıcağı batırır sonra yukarı doğru çekerdim...
sonra hemen can damarına sokup bıcağı, soluk borusunuda ayırdıktan sonra, yaklaşık 1-2 dakika canının cıkmasını bekleyip, hemen sol ve sağ tarafına atardım taşı, başlardım yüzmeye :D
yaklaşık 40 dakika içinde, hafif boyun sırttan güzel eti ile, yağı verirdim babama, babam tüpün altını yakıp kavurmayı hazırlayıncaya kadar ben işkembeyi boşaltmış olurdum :)))
-----------------------------şimdi anlattıgın şekilde kurban bayramındada yapıolar :=)
ama seninkisi dini şartlara uygun
biraz acı verici olur ama :)
ilk olarak inek se eger memlerinden baslardım amk kesmeye aşşadan yukarı dogru :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------kasaplıktan kalma alışkanlıktır, batırmak bi işe yaramaz, sol tarafını üstüne devirip, 2 parmağını 2 burun deliğine sokup, kafayı geriye doğru çekip bıcağın sapının ucu elinin üstüne gelecek şekilde tutup, bıcağı boynun altına yerleştirip allahu ekber die köşeden bıcağı batırır sonra yukarı doğru çekerdim...
-----------------------------MAUAHAHA :D ölecem :D Walla Reneden korkun hocalar , adamın yapmadığı iş yapmadığı hobi yoktur :D Alın buda size ispatı :D top secrettir bunlar :)

vee şook :D Katil rene :| kan lekesi herşeyi açıklıyor!!
-
ben sana resimleri dağıt die yolluom dimi..
senin a.k.