folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Neresine Batırırdınız?

Neresine Batırırdınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

şimdi düşününki önünüzde bir inek var, elinizdede 20cmlik bir ekmek bıçağı(hafif körelmiş)

ilk olarak ineğin neresine sokardınız(bıçağı)?!? ;) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Decanın fikrine uyan zihniyetine :P
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Sağ arka ayak üstüne batırır 289 derece sağa doğdu dönderirdim sanırım , tüm stresten sıkıntıdan kurtulur insan :| düşünmesi bile zevk verici

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Psikopat manyak arkadaşım =) nerden esti böyle bişey?Ama bana sorarsan

Bende bıçak bol,öyle kör aletlerle işim olmaz :) ineği nerden bulacam burda?Hadi buldum,niye bıçaklıyım?Anca kurban bayramında jilet gibi keskin uzunca bi bıçakla kafasını keserim kurban etmek için abdest fln aldıktan sora :D

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    boyun etine pişirdikten sonra batırır yerdim a.q ne die batırayım ineğe :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    aga tam sırtına yavaş yavaş sokardım sonra 3kere döndürdükten sonra kıç tarafına kadar bıçağı döndüre döndüre çekerdim offf mükemel ya:Da.q harbi düşününce bile güzel :d
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kasaplıktan kalma alışkanlıktır, batırmak bi işe yaramaz, sol tarafını üstüne devirip, 2 parmağını 2 burun deliğine sokup, kafayı geriye doğru çekip bıcağın sapının ucu elinin üstüne gelecek şekilde tutup, bıcağı boynun altına yerleştirip allahu ekber die köşeden bıcağı batırır sonra yukarı doğru çekerdim...

sonra hemen can damarına sokup bıcağı, soluk borusunuda ayırdıktan sonra, yaklaşık 1-2 dakika canının cıkmasını bekleyip, hemen sol ve sağ tarafına atardım taşı, başlardım yüzmeye :D

yaklaşık 40 dakika içinde, hafif boyun sırttan güzel eti ile, yağı verirdim babama, babam tüpün altını yakıp kavurmayı hazırlayıncaya kadar ben işkembeyi boşaltmış olurdum :)))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

rahat bırakın hayvanı =))

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

kasaplıktan kalma alışkanlıktır, batırmak bi işe yaramaz, sol tarafını üstüne devirip, 2 parmağını 2 burun deliğine sokup, kafayı geriye doğru çekip bıcağın sapının ucu elinin üstüne gelecek şekilde tutup, bıcağı boynun altına yerleştirip allahu ekber die köşeden bıcağı batırır sonra yukarı doğru çekerdim...

sonra hemen can damarına sokup bıcağı, soluk borusunuda ayırdıktan sonra, yaklaşık 1-2 dakika canının cıkmasını bekleyip, hemen sol ve sağ tarafına atardım taşı, başlardım yüzmeye :D

yaklaşık 40 dakika içinde, hafif boyun sırttan güzel eti ile, yağı verirdim babama, babam tüpün altını yakıp kavurmayı hazırlayıncaya kadar ben işkembeyi boşaltmış olurdum :)))

şimdi anlattıgın şekilde kurban bayramındada yapıolar :=)

ama seninkisi dini şartlara uygun

biraz acı verici olur ama :)

ilk olarak inek se eger memlerinden baslardım amk kesmeye aşşadan yukarı dogru :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

MAUAHAHA :D ölecem :D Walla Reneden korkun hocalar , adamın yapmadığı iş yapmadığı hobi yoktur :D Alın buda size ispatı :D top secrettir bunlar :)

vee şook :D Katil rene :| kan lekesi herşeyi açıklıyor!!

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ben sana resimleri dağıt die yolluom dimi..

senin a.k.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 7501 Toplam Mesaj: 36