folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Nereye Kadar Gider Bu Teknoloji?

Nereye Kadar Gider Bu Teknoloji?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    abı bılım kurgu deyıp kafa buluyoruz ama farkında olmadan gecek ıslenıyor o bılım kurgularda eskıden uzay yolu vardı spak mıydı neydı elıne benım cep telefonum kadar bır seyle benı ısınla dıyordu.... ben bıle dalga gecıyordum hadı len dıye ufacık alettle kablosusuz bıde sıe dıyordum sımdı dunku veledın elınde "gel benı al" dıyor... adamlar zamanda yolculukla,ısınlamayla,ısık hızıyla, insanı duyguları dusune bılen robotlar uretmekle ugrasıyor , yanı suanda ızledıgımız termınatorler matrıxler bence pekte uzak degıl...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    terminator filmi,dizisi efsanelikten,fantezilikten çıkacak gerçek olacak.inanıyorum buna.

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Teknoloji çok ilerleyecek gibi ama şöyle bi sorun da war ki enerji. Dünyada kaynaklar sürekli tükeniyo. Yani belki ilerde bu bilgisayarı çalıştıracak elektriği bile bulamayacaz. Einstein ın bi sözü wardı tam olarak nasıl hatırlamıyorum ama şöyle bişeydi : 3. dünya savaşı nasıl olacak bilmiyorum ama 4 kesinlikle taş ve sopalarla olacatır. Tam şeklini bilen warsa yazsın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bence bu işin bir sonu yok. Gelecekte belki de hayal edemeyececeğimiz şekilde yenilikler olucak. Tabi sonra yine olucak. yine olucak.

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    bu teknoloji insan oglu hayal etmeyi sürdürdükce gelişecek.. bu gunun teknolojisi ile mumkun olmayan ışınlanma bile mumkun olacakdır kanımca.. insanın hayal edebildigi sürece hayal ettiklerini uretmek icin de ugrasacakdır..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
Toplam Hit: 3703 Toplam Mesaj: 26