Nereye Şikayet Edebilirim ?
-
Hocalar dershaneye gideken geçtiğimiz bir yol var.Yol üstünde bi lastikci,önünde de köpekler var.Köpekler hep ölü gibi yatıyorlardı,konuştuk aramızda hastalar galiba falan diye.Bugün geçerken bi baktım neleri var diye.Hayvanların arkaları(Makatları)Dışarı çıkmış ve şişik.İçim bi tuhaf oldu aq.Sonra hayvanları tekrar gördüm,hayvanlar yürüyemiyor arka ayakları sağlam,ama çapraz çapraz yürüyorlar ve acı çekiyorlar.Arkadaş diyo,orda 2 adam vardı,konuşuyolardı ve adamın teki sapık bunlar aq yazık günah falan demiş öteki adama.Şimdi kuşkulandık açıkcası.Ne yapsak ne etsek bi akıl verin.Yazık hayvanlara
-
Oha amk kotu oldum :s hayvan derneklerne mail/tlfla ulasmayi denesene hocam
-
Noneyim bunu yazdı
Oha amk kotu oldum :s hayvan derneklerne mail/tlfla ulasmayi denesene hocam
Susup oturmak istemiyorum hoca biraz araştırayım bakalım eyw sağol
-
Facebook kullanıyorsan
http://www.facebook.com/haysev?fref=ts Bu sayfanın kurucusuna adminine birşeyine ulaş gerçekten iyi iş çıkartıyorlar bağış topluyorlar tedavi ettiriyorlar vs ki ulaştığın takdirde yardımcı olucaklardır tahminime göre. Hayvansever derneği başkanlarına ulaşabilirsin ek olarak yer neresi bu arada ona göre elimizden birşey geliyorsa yardımcı olmaya çalışalım.
-
casey bunu yazdı
Facebook kullanıyorsan
http://www.facebook.com/haysev?fref=ts Bu sayfanın kurucusuna adminine birşeyine ulaş gerçekten iyi iş çıkartıyorlar bağış topluyorlar tedavi ettiriyorlar vs ki ulaştığın takdirde yardımcı olucaklardır tahminime göre. Hayvansever derneği başkanlarına ulaşabilirsin ek olarak yer neresi bu arada ona göre elimizden birşey geliyorsa yardımcı olmaya çalışalım.
tamamdr hocam adminlere ulaşmaya çalışayım ben eyw
-
-
DevilKingtr bunu yazdı
buraya da ulaştım hocam eyw sağolasın attım mail..bakalım 2 yere ilettim,dönecekler mi
-
tam oc'luğu başka bişi değil
-
sonuç nedir ?
-
2 yere ulaştım ve 2 si de döndüler bana..Son 1 kez incelememi istediler yarın bi gezinip bakıcam hayvanların durumuna,tahriş falan da olabilirmiş..ona göre bana söyledikleri yerlere şikayet dilekçesi vereceğim
-
köpek sikmek bel sogukluguna iyi geliyormuş belki adamların beli soguktu lan nasıl bir zihniyet at hayvan eşek köpek siker a.k