Neşet Baba'dan Haber Var
-
-
Neşet Ertaş konusu açan adamdan zarar gelmez,
-
Helal olsun sana topraaaam :)
-
Neşet Ertaş'ın kim olduğu bellidir, tarzı, kişiliği, ne olduğu bellidir.
uğur ışılak hem hırsızlık yapmasına rağmen çirkeftir, hemde bu kadar falsoyla çıkıpta Neşet Ertaş sanatçı değildir diye bik bik diye öter.
Bundan 10 sene sonra kim takar uğuru.
Flash Tv'ye düşerse yine iyi...
-
helal hocam bu ülkede biryere gelmek istiyorsan ya hapise gireceksin ya da öleceksin.
-
Neşet Ertaştan gelen haberden zarar gelmez.
-
Hacı senin neşat ertaş olduğundan şüphe ediorum artık ha bak 3D sini de yaptılar senin için, yetmedimi sana, hala ne bu reklam =)
-
HolyOne bunu yazdı
Hacı senin neşat ertaş olduğundan şüphe ediorum artık ha bak 3D sini de yaptılar senin için, yetmedimi sana, hala ne bu reklam =)
ne reklamı şeyh, sana avatarı koydurana kadar göbeğimiz çatladı saygılar sunuyorum neşet ertaş= neşe - dert - aşk, param olsa kapının önüne heykelini yaptıracam ama yoksulluğun gözü kör olsun.Dj_Doom'la ortam yapacaz ankaraya geldiğinde sende gel şeyh.Bu arada küçükken neşet babayı hep neşa tertaş olarak bilirdim senin yazdığın gibi sonradan çözdüm olayı
Doğduğumuzdan Beri Yoksulduk, Varlığı Görmedik Ki Yoksulluktan Şikayet Edelim.N.ERTAŞ
-
Hocam sen yaptıysan eline koluna sağlık. Harbi güzel vurgulamışsın.
-
Neşet Babaya sormuşlar bu türküyü sen mi yazdın diye. Zabısı yoksa o da bizimdir demiş :)
-
O soysuz denyo kimmiş yav.. Önce abdest alıp ikirekat namaz kılsınd aondna sonra Üstadın ismini anmaya cüret etsin
Neşet'in silsilesine bir baksın O sıradağlardan bir dağdır..
pehh!