Net Aşkı
-
olurum lan neden olmiim kolay para iidir her zaman bide hancuk zikecen daha ne a.q
yaparım yaparım
sen ayarla iş -
ben nerden buluyum aq?gece alsancağa çıkalım hüso ordan geliyom aq süper len ortam.bide üniversiteler arsı basket turnuvasımı ne varmış aq heryer yabancı hatun kaynıyodu.süperdi valla bugün alsancak süper
-
yaw de get a.q eng bilmiyom gawur düşürcem diye 40 takla attırcan bana
tr warsa geliim olm gavurla uğraştırma:D -
olum senin bıyıklardaki karizmayla benim ingilizce birleşince biz mükkemmel bi ikli oluruz.benm ingilizce sağlam s.keriz gavurları takma sen.ben yatıyom aq
-
Nette aşık olunur ama şöyle bişey var gidip mırc daki bi kıza aşık olunmaz gidip arkadaşlık sitesindeki erkek arıyorum diye ilan vermiş kızlara aşık olunmaz.. ben nette bi kıza aşık oldum düzgün bir ortamdı, tam istediğim düzgün huylu bir kız netede daha yeni alışmış biriydi.. artık nete girmiyor 1,5 yıldır beraberiz ve ben ailemi evimi toplayıp kızın bulunduğu şehire gidiyorum .. vede mutluyum :)
ayrıca nette aşık olunma olayı daha sağlam ilişkiler yaratır neden mi? reelde bi skim yapamam kzıa gidip açılamam düşüncelerimi aktaramam ama yazılı ortamda 1 sene boyunca düşüncelerinizi paylaşıp tartışırsanız ve inanırsnaız mutlu olacağınıza iş bitmiştir.. eğer tipide uygunsa ballı kaymaklı ekmek afiyet olsun ye ye bitmez :D -
aynısı bende de var kardeş sana aynen katılıyorum..
pesimistzombie + 999 ;) -
Netten tanıştım 6 ay oldu ve sözlüyüz..
Ailesini de tanıyorum..
Olmaz diye birşey yok..
Yeter ki niyetler ciddi olsun. -
niyeti ciddi olani versin allah ... Bole Kaşar kızları düşürmesin önümüze..
-
nette aşk olmaz olsa bile yalan olur..
Sorci abi madalyonun hayırlı olsun bu arada, daha yeni gördüm.
Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 20