Net Ücret Beklenti Aralığınızı Belirtiniz.
-
Başta belirtmende fayda var. Ona göre gereksiz vakit kaybetmiş olmazsın. Ales'e bir akademisyen olmayı dene. Referansların bir çok ünide kapı açar
-
hocam hoş geldin, çok tatlı bir oğlan vardı senin çekik gözlü, hatırladım oyun oynarken video atmıştın , keşke işini bulup gelseydin tr'ye yoksa çok zor diyecem adamın yada sağlam referansın yoksa
-
Şöyle solim burası Türkiye .
18 yaşında 10 sene tecrübe olmadigindan sana maaş veremezler.
-
Bu sistemin amina koyayim yuksek lisansi bitirdim muhasebe uzmani olarak net ucreti 2000 belirttim. Ise basladik velhasil muhasebeyle alakasi olmayan bi is ayrica aksamlari gazete dağıtıcıligi tum bu isler icin asgari ucretten baslatmislar. Bi ayimin dolmasini bekliyorum. Daha sonea cikicam. Gavur firmasi tercih sebebimdir artik anasini kitabiki siktimin evlatlari
-
Sisteme kufur ettim he herhangi bi kişiye değil
-
Hoşgeldin hocam boş bir konuyla ab ye gitmiştin geldiğin iyi oldu :)
-
Kaliteli arkadaşımız hoşgeldin aramıza ab ye kafamız girsin gel hele.
-
Cevap yazan arkadaslar ve ozleyen dostlar cok sagolun...
Meselegi sormus bazi arkadaslar...
7-8 yil kesintisiz web programlama (php-mysql) yaklasik 1.5-2 yil java ve android programlama ama ekseriyet android. Burada bir IT akademi vardi. 6 ay (gunde 8 saat) android programlama ogrendim.
Simdiye kadar Japonyanin en buyuk bankasinin push notification uygulamasindan tutunda, beacon lara kadar, AR lara kadar yaptigim en en az 2 duzine uygulama var.
Yaptigim uygulamalar, oyle turkiye'de ki hybrid uygulamalar gibi koy icine html yi goster webview den degil, tamami sifirdan java ile yazilmistir.
Gelmeden is bulmak konusuna gelince. Lutfen Turkiye'yi Norvec ile karistirmayiniz medeni, gorgulu, anlayisli falan...