folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Net Ücret Beklenti Aralığınızı Belirtiniz.

Net Ücret Beklenti Aralığınızı Belirtiniz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Başta belirtmende fayda var. Ona göre gereksiz vakit kaybetmiş olmazsın. Ales'e bir akademisyen olmayı dene. Referansların bir çok ünide kapı açar

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam hoş geldin, çok tatlı bir oğlan vardı senin çekik gözlü, hatırladım oyun oynarken video atmıştın , keşke işini bulup gelseydin tr'ye yoksa çok zor diyecem adamın yada sağlam referansın yoksa

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Şöyle solim burası Türkiye .

18 yaşında 10 sene tecrübe olmadigindan sana maaş veremezler.

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Bu sistemin amina koyayim yuksek lisansi bitirdim muhasebe uzmani olarak net ucreti 2000 belirttim. Ise basladik velhasil muhasebeyle alakasi olmayan bi is ayrica aksamlari gazete dağıtıcıligi tum bu isler icin asgari ucretten baslatmislar. Bi ayimin dolmasini bekliyorum. Daha sonea cikicam. Gavur firmasi tercih sebebimdir artik anasini kitabiki siktimin evlatlari

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

Sisteme kufur ettim he herhangi bi kişiye değil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Hoşgeldin hocam boş bir konuyla ab ye gitmiştin geldiğin iyi oldu :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Kaliteli arkadaşımız hoşgeldin aramıza ab ye kafamız girsin gel hele.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cevap yazan arkadaslar ve ozleyen dostlar cok sagolun...

Meselegi sormus bazi arkadaslar... 

7-8 yil kesintisiz web programlama (php-mysql) yaklasik 1.5-2 yil java ve android programlama ama ekseriyet android. Burada bir IT akademi vardi. 6 ay (gunde 8 saat) android programlama ogrendim.

Simdiye kadar Japonyanin en buyuk bankasinin push notification uygulamasindan tutunda, beacon lara kadar, AR lara kadar yaptigim en en az 2 duzine uygulama var.

Yaptigim uygulamalar, oyle turkiye'de ki hybrid uygulamalar gibi koy icine html yi goster webview den degil, tamami sifirdan java ile yazilmistir.

Gelmeden is bulmak konusuna gelince. Lutfen Turkiye'yi Norvec ile karistirmayiniz medeni, gorgulu, anlayisli falan...

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 4821 Toplam Mesaj: 19
ucret kepazelik