Netbook Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

bende hp Compac mini 110c var şuan perakende satılıyor mu bilmiyorum,turkcellin kampanyasından önce almıştım.Gayet güzel bi makina en güzel yanı dahili 3g modemi olması,vınla vodem ile kontrat ile uğraşmıyorsun sim kartı takıyorsun nete bağlanıyorsun ;)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

konuyu ben açacaktım arkadaşın açtığı iyi olmuş önerileri izliyorum muridler

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

netbook alma, netbook yerine dvd yazıcısı olmayan notebooklardan al, 13" iyidir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

IRET bunu yazdı:
    -----------------------------

netbook alma, netbook yerine dvd yazıcısı olmayan notebooklardan al, 13" iyidir.

hocam ben taşıması kolay olacağı için netbook istiyorum. malum havalar çok ısınacak ve sırt çantamda taşımak istemiyorum. ağır eşya taşıyınca malum tişörtümün önü bir renk arkası başka bir renk oluyo :)

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-1015pem-intel-atom-dual-core-n550-15ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760217&categoryId=108495

iyimiş bu alınabilir

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

notumu aldım hocam, bu bütçemin biraz üzerindeymiş ama karşılaştırmalarımda kullanırım ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

coLdPriNCe bunu yazdı:

IRET bunu yazdı:

hocam ben taşıması kolay olacağı için netbook istiyorum. malum havalar çok ısınacak ve sırt çantamda taşımak istemiyorum. ağır eşya taşıyınca malum tişörtümün önü bir renk arkası başka bir renk oluyo :)

dvd yazıcı olmadığında ebat küçülüyor, taşıması da haliyle kolay oluyor, üstelik cpu atom olmadığı için işini gücünü rahat yapıyorsun. 1inch = 2,54cm, 13inch bir laptop 11,12 inchlik bir ekrandan daha büyük olacaktır bu da göz sağlığın ve kullanım kolaylığı açısından çok daha iyidir, 15 inch bir ekrandan 5cm daha dar olacaktır, bu da taşıma açısından avantajdır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Mezantalac'ın söylediği ile aynı bilgisayarı buldum ben de. Fena değil.

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-1001pxd-blk098-intel-atom-n455-166ghz-2gb-320gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760418&categoryId=108495

Bütçenin sadece 100 TL üzerinde, onu da takside bağlarsan belki halledersin. Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

hmm dvd rom'suz notebook'u da bi araştırayım o zaman.

seçenekleri ekliyorum sık kullanılanlar listeme, hepsini karşılaştıracağım ;) sağolun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

coLdPriNCe bunu yazdı:

hmm dvd rom'suz notebook'u da bi araştırayım o zaman.

seçenekleri ekliyorum sık kullanılanlar listeme, hepsini karşılaştıracağım ;) sağolun

12,6" lere ve 13,5" lere bak...

Toplam Hit: 4132 Toplam Mesaj: 25