Netbook Önerisi?
-
bende hp Compac mini 110c var şuan perakende satılıyor mu bilmiyorum,turkcellin kampanyasından önce almıştım.Gayet güzel bi makina en güzel yanı dahili 3g modemi olması,vınla vodem ile kontrat ile uğraşmıyorsun sim kartı takıyorsun nete bağlanıyorsun ;)
-
konuyu ben açacaktım arkadaşın açtığı iyi olmuş önerileri izliyorum muridler
-
netbook alma, netbook yerine dvd yazıcısı olmayan notebooklardan al, 13" iyidir.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
netbook alma, netbook yerine dvd yazıcısı olmayan notebooklardan al, 13" iyidir.
-----------------------------hocam ben taşıması kolay olacağı için netbook istiyorum. malum havalar çok ısınacak ve sırt çantamda taşımak istemiyorum. ağır eşya taşıyınca malum tişörtümün önü bir renk arkası başka bir renk oluyo :)
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-1015pem-intel-atom-dual-core-n550-15ghz-2gb-250gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760217&categoryId=108495
iyimiş bu alınabilir
-
notumu aldım hocam, bu bütçemin biraz üzerindeymiş ama karşılaştırmalarımda kullanırım ;)
-
coLdPriNCe bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben taşıması kolay olacağı için netbook istiyorum. malum havalar çok ısınacak ve sırt çantamda taşımak istemiyorum. ağır eşya taşıyınca malum tişörtümün önü bir renk arkası başka bir renk oluyo :)
-----------------------------dvd yazıcı olmadığında ebat küçülüyor, taşıması da haliyle kolay oluyor, üstelik cpu atom olmadığı için işini gücünü rahat yapıyorsun. 1inch = 2,54cm, 13inch bir laptop 11,12 inchlik bir ekrandan daha büyük olacaktır bu da göz sağlığın ve kullanım kolaylığı açısından çok daha iyidir, 15 inch bir ekrandan 5cm daha dar olacaktır, bu da taşıma açısından avantajdır.
-
Mezantalac'ın söylediği ile aynı bilgisayarı buldum ben de. Fena değil.
Bütçenin sadece 100 TL üzerinde, onu da takside bağlarsan belki halledersin. Ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun :)
-
hmm dvd rom'suz notebook'u da bi araştırayım o zaman.
seçenekleri ekliyorum sık kullanılanlar listeme, hepsini karşılaştıracağım ;) sağolun
-
coLdPriNCe bunu yazdı:
hmm dvd rom'suz notebook'u da bi araştırayım o zaman.
seçenekleri ekliyorum sık kullanılanlar listeme, hepsini karşılaştıracağım ;) sağolun
-----------------------------12,6" lere ve 13,5" lere bak...