Netbook Tavsiye Lazım
-
bu lg'ye çok kampanya yapıyorlar açılışlarda falan.
mesela geçen mediamarkt açıldı 399 liraydı.
-
ben kendime almıyorum. Babama alıyorum. benim laptopum bana yetiyor zaten. Babam öyle gazete falan okuyacak. rapor okuyacak öyle tam yeterli bu lg. benim aklıma takılan pil ömrü parlaklık ve klavye idi onlarda sorunsuz olduğuna göre tamamdır muhtemelen bunu yarın alıcam. ilginizden dolayı teşekkür ederim.
-
çalıştığım kafeye 5 tane gigabyte q1088 netbook aldık.. verdiğin lgnin özellikleriyle aynı ve üzerinde 3g modülü de var.. carrefourdan 490 tl 12 taksit de cabası.. ben kendime de aldım 1 tane.. memnunum..
-
türk malı almada ne alırsan al..
Acer Eee PC mi ne vardı bayaa iyiydi ama..
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
çalıştığım kafeye 5 tane gigabyte q1088 netbook aldık.. verdiğin lgnin özellikleriyle aynı ve üzerinde 3g modülü de var.. carrefourdan 490 tl 12 taksit de cabası.. ben kendime de aldım 1 tane.. memnunum..
-----------------------------kart girişi mi var 3g modülü mü var?
lg x130'da da kart girişi var ama işlevsiz sanırsam.
ayrıca lg'nin pili 6 hücreli gigabyte 4 hücreli sanırım.
-
bu lg iyide internet şubesinde yokmuş o kötü oldu bakalım napıcaz. Bide 3g okadar mühim değil bilgisayar bu max ömrü 5-6 sene 5-6 sene sonra 3glisini alırız.
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------
bu lg iyide internet şubesinde yokmuş o kötü oldu bakalım napıcaz. Bide 3g okadar mühim değil bilgisayar bu max ömrü 5-6 sene 5-6 sene sonra 3glisini alırız.
-----------------------------5-6 sene sonra 3G kalırsa alırsın :)
-
biz geriden geliyoz :D
-
ben asus eeepc 1005ha kullanıyorum gayette memnunum tasarım olarakta cok sık 8.5 saat pil omru yazıyo ustunde 6-6.5 saat rahat gidiyo.tavsiye ederim.