Netbook Veya Notebook‘ U LCD Tv Ye Bağlamak.
-
Elimde bir adet Vestel 26VH3000 26" LCD TV var.
Teknik özellikleri kisminda Hem tv hem bilgisayar ekrani olarak kullanilabiliyor yaziyor. aşağıda da özelliklerini yazdim.
Benim istedigim şu, netbook yada notebook alip tv ye bağlamak ve filmlerimi bu baglanti ile izlemek, ses ve görüntü açısndan problem cıkmasini
istemiyorum. iki pcden de yapacagim islem cok fazla olmayacak.
bu baglantiyi yapmiş olan veya halihazirda kullanan varmidir, var ise nasil bir özellikte netbook yada notebook kullaniyorlar ve ben nasil bir sey satin almaliyim.
Teşekkürler,
TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR : Çözünürlük : 1366x768 Dinamik Kontrast : 10.000 HD : HD-Ready HDMI Bağlantısı : 1 Adet Dokunmatik Tuşlar : Var BAĞLANTILAR : Yüksek Tanımlı Multimedya Girişi(HDMI) : 1 Adet PC Girişi(VGA) : Var Komponent Girişi : Var Scart Girişi : 1 Audio Video (AV) Girişi : Var Harici Hoparlör Çıkışı : Var Kulaklık Çıkışı : Var DİĞER : Parlaklık Oranı : 550cd/m2 Tepki Süresi : 6 ms Ekran Boyutu (cm) : 66 Combfilter : Var Hem Televizyon Hem Bilgisayar Monitörü Olma Özelliği : Var Bilgisayar Olarak Çalışırken TV'den Ses Alabilme : Var Program Hafızası : 100 Teletext : Evet/1000 Top Text : Var Görüntü Sistemi : PAL SEC BG/DK/K'/I/I'/L/L' Resim Formatı : Otomatik / 16:9 / 4:3 / Panoramik / 14:9 / Sinema / Altyazı / Zoom Programlar Arası Otomatik Ses Seviyesi(AVL) : Var Çocuk Kilidi : Var Kablolu Yayınlara Uyum : Var Otomatik Kanal Bulma(PLL) : Var Otomatik Kayıt ve Program Arama : Var OSD(Komutları Ekranda Görerek Verme) : Var Bir Önceki Programa Tek Tuşla Geçebilme : Var Zaman Ayarlı Kapanma : Var Yayın Bittiğinde Otomatik Kapanma : Var İsim Verme : Var Oyun Modu : Gizli Hoparlör : GÜÇ TÜKETİMİ : Stand-By Güç Tüketimi : 1 W Voltaj Aralığı : 220-240V, AC 50 Hz SES : Ses Kalitesi : GERMAN + NICAM STEREO Ses Çıkış Gücü : 2x6W ÖLÇÜLER : Yükseklik : Ayaklı: 485mm
Ayaksız: 454mmGenişlik : Ayaklı: 645mm
Ayaksız: 645mmDerinlik : Ayaklı: 164mm
Ayaksız: 102mmAğırlık : Ayaklı: 8,8kg
Ayaksız: 8,5kgEKSTRA AKSESUAR VE HİZMETLER : Uzaktan Kumanda : Var Uzaktan Kumanda İçin Pil : Var Duvara Monte Aparatı : Var Ücretsiz Montaj : Var -
-
HDMI çıkışın varmış HDMI kablosu al tek kabloyla hem ses hemde hd görüntü olarak televizyona tam ekran baglarsın. 12 tl civarı kablo fiyatı.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Laptop-U-Tv-Ye-Aktarmak-Yardima-Ihtiyacim-Var-120197/
-
Hacilar ben Netbook veya laptoop için öneri istedim, yada alacagim herhangi bir lap yada netbook ta bu baglantiyi yapip verim alabilirmiyim?
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------Hacilar ben Netbook veya laptoop için öneri istedim, yada alacagim herhangi bir lap yada netbook ta bu baglantiyi yapip verim alabilirmiyim?
-----------------------------
O zaman HDMI çıkışı olan bir laptop tercih etmen dogru olaraktır. En iyi verimi bu şekilde alabilirsin. -
HiyarliBaba bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
Hacilar ben Netbook veya laptoop için öneri istedim, yada alacagim herhangi bir lap yada netbook ta bu baglantiyi yapip verim alabilirmiyim?
O zaman HDMI çıkışı olan bir laptop tercih etmen dogru olaraktır. En iyi verimi bu şekilde alabilirsin.
-----------------------------peki haci alacagim laptop daki ekran kartidir, islemcidir, ramdir bunlarin minimal degerleri ne olmasi gerekir,orta seviye bir pc yeterli olur mu,
atiyorum islemci iyi olmasi gerekir mi en azindan, en bastada belirttigim gibi, cok fazla islem olmayacak bu görevi basari ile yerine getirsin yeter :)
-
HDMI Bağlantısı ara kablosu ile bağla
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------HiyarliBaba bunu yazdı:
cevik bunu yazdı:
O zaman HDMI çıkışı olan bir laptop tercih etmen dogru olaraktır. En iyi verimi bu şekilde alabilirsin.
-----------------------------peki haci alacagim laptop daki ekran kartidir, islemcidir, ramdir bunlarin minimal degerleri ne olmasi gerekir,orta seviye bir pc yeterli olur mu,
atiyorum islemci iyi olmasi gerekir mi en azindan, en bastada belirttigim gibi, cok fazla islem olmayacak bu görevi basari ile yerine getirsin yeter :)
Fiyat aralıgı verseydiniz daha iyi olurdu :) -
max. 1000 tl netbook da olabilir. hdmi cikisi olanindan :D
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------max. 1000 tl netbook da olabilir. hdmi cikisi olanindan :D
netbook olarak Asus 1201n yada 1215n işini görücektir.