Netfirms Domainlerimi Sildi !
-
Arkadaşlar domainleri başka silinen var mi ?
kredi karti ile ilgili bisiler istedi..paypal sayfasindan bilgilerin oldugu sayfanın resmini cekip gönderdim yawsaklara..
bugün baktım kaydettigim domainler hepsi uçmuş..( paramı iade etmisler )
ama domainler gitti..ve simdi boş görünüyor..
ben paypal hesabin resimlerini de gönderdim, teşekkür ederiz diye bir mail de geldi..
domainleri silmiş olmalarına rağmen şifre istedim maile şifre geldi ama giriş yapamıyorum..
bunu ingilizce dile getirebilecek bi arkadaş var mı ? mail atmam lazım da...
-
bu geçen günki 1 $ lık domainlermi?
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
bu geçen günki 1 $ lık domainlermi?
2 tanesini 1 $ dan 1 tane de 3,99 $ dan aldım..edit : bu arada aynı domaini aynı siteden tekrar almaya calisinca şu uyarıyı verdi.
"xxxxx.com already exists." yani bu alan adi var gibi bisiler diyor S:
-
benim arkadaşında silmişler
-
reglenmiş domain tarihi bitmedigi sürece silinemez
sen domaini aldıgında herhangi bir ayarlarını değiştirebiliyormuydun contact information yada dns gibi bilgileriini
ayrıca silindigini sölüousun gerekçeleri nedir ?
-
kredi kartı ile aldıysan kartın ön yüzünü taratıp yolla diye mail atmışlardı (bir tek son 4 hanesi gözüksün yeter diğer rakamların üstüne çizik at)Benim domainlere daha yeni baktım sağlam sorun yok.
-
The_FCN bunu yazdı:
sen domaini aldıgında herhangi bir ayarlarını değiştirebiliyormuydun contact information yada dns gibi bilgileriini
-----------------------------ns lerini bile değiştirmiştik domain aktifti ama şimdi düştü
-
@The_FCN silinmiş hocam :| evet şeyi değiştirdim..ns'leri..kendi hostuma ekledim, hatta siteye wp bile kurdum..
gerekcelerini bilmiyorum, herhangi bir mail de atmamışlar..
@ibrahimeren hocam paypal'da ekli olan kredi kartının bilgilerini gönderdim..
( NetFirms eşşek degilse bir paypala kredi kartı ekleyebilmek icin bankamatik kartının vs vs seylerinin de bilinmesi gerektiğini biliyordur )
orda zaten son 4 hane görünüyordu..hatta teşekkür ettiler, simdi silmisler..
bu olayı onlara bildiricem de ingilizcem cok iyi degil, bir de hangi adreslerine mail atayım sizce ?
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------ns lerini bile değiştirmiştik domain aktifti ama şimdi düştü
-----------------------------aynen...siteleri acmaya basliyorduk, yapim asamasindaydi silmisler..
billing@netfirms.com bu mail adreslerine mi acaba mail atsam ?
-
http://support.netfirms.com/contact.php normalde burası ama çalışmıyor şuanda
http://www.netfirms.com/company/contact/form/ buraya yaz bişeyler sorunu anlat.
Hi netfirms diye başla :)
-
mail at biraz daha arka bulmak istiyorsan yada senin durumda olan varmı die bakcaksan
http://www.facebook.com/netfirmsfans
buraya yaz duvarlarına fln..