Netflix İçin 1 Kişi Aranıyor
-
gruptaki 2 arkadaş ayrılma kararı aldı, varsa dahil olmak isteyen yine aynı şartlarda yeni bir grup oluşturmayı düşünüyoruz.
-
beni ekleyin hocam
-
Yer var mi? Ve packet nedir
Ne kadar ucreti?
-
alkolikkarga bunu yazdı
beni ekleyin hocam
özelden yazıcam hocam.
317seref bunu yazdıYer var mi? Ve packet nedir
Ne kadar ucreti?
şu anda 300 TL toplam, kişi başı aylık 75 TL ye geliyor, 6 aylık peşin topluyorum hocam her ay insanları rahatsız etmeyeyim diye.
haftasonu bitiyor, düşünürsen özelden yazabilirsin hocam.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıalkolikkarga bunu yazdı
beni ekleyin hocam
özelden yazıcam hocam.
Ne kadar ucreti?
şu anda 300 TL toplam, kişi başı aylık 75 TL ye geliyor, 6 aylık peşin topluyorum hocam her ay insanları rahatsız etmeyeyim diye.
Yurtdışından bağlananlarda sorun yaratmıyorsa beni de yazabilirsin. Disney+ da sorun olmadı ama Netflix'i bilmiyorum.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıalkolikkarga bunu yazdı
beni ekleyin hocam
özelden yazıcam hocam.
Ne kadar ucreti?
hocam bir ara bu toplu (4-5 kişilik) alımları iptal etmişlerdi geri mi açtılar.
-
Youtube varsa bana haber edin
Kendimin var sagolsun pikacu nun grup
Yegenim ve bir sevdigim arkadasima da alacam, 2 kisilik yer varsa.
Burada kalsin notum.
-
alkolikkarga, hocam özelden yazdım.
317seref, hocam katılacaksan davet linki atayım, yoksa sırasıyla diğer yazan arkadaşlardan birini alıcaz gruba.
herrero, yurtdışı olayını bilmiyorum hocam.
adiga, hocam 4 yıldır aynı grupla devam ediyoruz, sadece 1 kişi geçen sene değişti. ancak son zamanlarda aynı anda iki kişi izleyemez oldu, yani sürekli cihaz güncelleme maili onayı yapmak gerekiyor, bu sebeple 2 arkadaş uğraşmamak için çıktı. onay işi 15-20 saniyede halledilebilecek bir olay, bazen bir dizi izlerken bölümler arasında bile mail onayı yapman gerekiyor, bu biraz can sıkıcı olabiliyor, ancak herhangi bir ban yeme durumu olmadı henüz. bu sebeple ortak bir eposta adresi açtık, onay işi olan kendi girip onayını yapıp devam ediyor.
LaNCeLoT, youtube için başka bi gruptayım. şu an için alkolikkarga'ya davet linki attım, 1 kişilik yer için erken mesaj atanlardan katılmak isteyen varsa haber etsin, davet linki atayım.
kimse istemezse özelden yazan başka bir arkadaşı gruba dahil edicem.
-
Dusundum de ben patlarim gibi tr de degilim bazen sorun cikartiyor yurt disinda olmak.
Tesekkur ederim yinede
-