Netflix İçin 1 Kişi Aranıyor
-
Merhaba,
4 kişilik netflix grubumuzdan 1 kişi ayrıldı. Üye olmak isteyen varsa onun yerine dahil edebiliriz.
-
selamlar, ben katılabilirim hocam.
-
Benim hesaptada boş yer var katılmak isteyen pm atabilir.
-
biri girince diğerini atmıyor mu hocam ?
-
Bu paylaşım ve ortaklık olayını yapan çevremdeki kişi sayısı çoğaldı ama hakikaten bu kadar öldük mü ya? Ayda 400-500 liraya 2 platform üyeliK kimseye zarar vermese gerek. Kayserili bakış açısı bütün memlekete örnek olmuş. :D
-
Bir akrabamız ile yapıyorduk kısa sürelerle mail onayı isteyip duruyordu. Bir süredir kullanmıyorum. Güncel durum nedir ve kişi başı ne kadar şu an? Yer varsa dahil olabilirim. Pm pls
-
ha bire hane halkı cihazlarını güncelle diye uyarı veriyor. kanser edip duruyor. iptv alıp geçeceğim artık. sokayım bunların sistemine.
cloudstream kullanıyorduk, onun da boku çıktı. ha bire ulaşılamıyor vs vs vs link bozuk vs derken onu da saldık.
-
KotomineKirei bunu yazdı
ha bire hane halkı cihazlarını güncelle diye uyarı veriyor. kanser edip duruyor. iptv alıp geçeceğim artık. sokayım bunların sistemine.
cloudstream kullanıyorduk, onun da boku çıktı. ha bire ulaşılamıyor vs vs vs link bozuk vs derken onu da saldık.
stremio'da güzel iş görüyor netflix katalog ekleyince yeni çıkan içerikleri görme şansında oluyor iş görüyor bayağı.
-
4K üyelikte boş yer varsa birine dahil olabilirim. ama tv den izleyeceğim zırt pırt mail onayı deyip hesaptan atıyor mu hala?
-
5 yıldır ortaklaşa kullanıyoruz, ortak bir mail açtım, herkes kendi onayını yapıyor, onay işi 30 saniye sürmüyor.
-
uruAdania bunu yazdı
Bu paylaşım ve ortaklık olayını yapan çevremdeki kişi sayısı çoğaldı ama hakikaten bu kadar öldük mü ya? Ayda 400-500 liraya 2 platform üyeliK kimseye zarar vermese gerek. Kayserili bakış açısı bütün memlekete örnek olmuş. :D
katılıyorum hocam. geçenlerde windows crackle ilgili konu açıldıgında da aynı seyi dusunmustum. 100 liraya satılıyor sağda solda. hala crackle ugrasılıyor. anlamsız.