Netgsm'izle Alakalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Şifre olayını görünce çekindim. 58 gün sonra tarrifem bitiyor. 350 tl falan fiyat istiyorlar. Geçmek konusunda kararsızım.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı

Şifre olayını görünce çekindim. 58 gün sonra tarrifem bitiyor. 350 tl falan fiyat istiyorlar. Geçmek konusunda kararsızım.

neyin şifresinden çekindim anlayamadım. yaklaşık 1 aydır netgsm kullanan biri olaraktan diğer operatörlerden hiçbir eksikliğini görmedim. hatta uygulamasında destek ekibi çok güzel çalışıyorlar. ne sıkıntım olduysa hemen cevaplıyorlar. zaten turkcell abinin şebekesini kullanıyorlarmış. öyle çekiyo çekmiyo demezsin (; 

bi telefon faturasına 3 haneli rakamlarda fatura ödemek nasıl bir duygu? (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

şimdi yeri gelmişken söyleyim önce sim kart siparişi edip sonra sim kartını numarayla aktifleştiriyorsunuz ya bunun bir süresi yok

her seferinde ek kargo ödemek istemiyor ve tahhüt bitmesine çok varsa lın sim kartı kanarda dursun

ben çocuğu geçirmiştim 3 tane daha sim kart siparişi verdim kademeli geçeceğim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Silkiem bunun da netgsm ini simdi

Bir arada a101 de calisan karilara ve emekli maasim super yaaa 'ya takmisti

M q manyagi

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    erdiburak bunu yazdı

neyin şifresinden çekindim anlayamadım. yaklaşık 1 aydır netgsm kullanan biri olaraktan diğer operatörlerden hiçbir eksikliğini görmedim. hatta uygulamasında destek ekibi çok güzel çalışıyorlar. ne sıkıntım olduysa hemen cevaplıyorlar. zaten turkcell abinin şebekesini kullanıyorlarmış. öyle çekiyo çekmiyo demezsin (; 

Hocam bankalarla ilgili sıkıntı olduğunu yazmışlar onun için dedim.Yoksa böyle bir sorun hemen bitince geçerim. Diğer hatları geçiririm ama ana hattımı geçiremem eğer böyleyse. Çok kötü bir durum ama alıştırdılar faturalara.

DJ_Alper bunu yazdı

şimdi yeri gelmişken söyleyim önce sim kart siparişi edip sonra sim kartını numarayla aktifleştiriyorsunuz ya bunun bir süresi yok

her seferinde ek kargo ödemek istemiyor ve tahhüt bitmesine çok varsa lın sim kartı kanarda dursun

Bunu söylediğin iyi oldu hocam. Ben sipariş vereyim diğer hatlar için. Teşekkürler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı
    erdiburak bunu yazdı

Hocam bankalarla ilgili sıkıntı olduğunu yazmışlar onun için dedim.Yoksa böyle bir sorun hemen bitince geçerim. Diğer hatları geçiririm ama ana hattımı geçiremem eğer böyleyse. Çok kötü bir durum ama alıştırdılar faturalara.

DJ_Alper bunu yazdı

Bunu söylediğin iyi oldu hocam. Ben sipariş vereyim diğer hatlar için. Teşekkürler.

bazı bankalarla var galiba ama tüm bankalarla entegrasyon çalışması yapıyorlar diye biliyorum. sen hangi bankayı kullanıyorsan maille adamlara sor bakalım entegrasyonu varmı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

bazı bankalarla var galiba ama tüm bankalarla entegrasyon çalışması yapıyorlar diye biliyorum. sen hangi bankayı kullanıyorsan maille adamlara sor bakalım entegrasyonu varmı.

Adamlar kabak gibi yazmış yeni hat siparişi verirken.

Üyelik sürecine başlamadan önce size birkaç önemli bilgi vermek istiyoruz.

• Netgsm hatları, internet bankacılığına giriş yaparken bazı bankalar tarafından gönderilen onay-şifre SMS'lerini alamamaktadır. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank, Şekerbank ve Emlak Katılım Bankası entegrasyonlarını yaptıkları için bu bankaların internet bankacılığını kullananlar Netgsm hatlarına onay-şifre SMS'lerini alabilirler. Bunların haricindeki diğer bankalarla entegrasyon sürecimiz devam etmektedir. Entegrasyonlar tamamlandıkça buradan duyurulacaktır. İnternet bankacılığına girişte kullanılan onay-şifre SMS'lerinin haricinde bankaların gönderdikleri diğer SMS'ler gelmektedir.
    • Yurt dışından aldığınız telefonlar için, BTK ile yapmakta olduğumuz entegrasyon süreci devam etmektedir. Bu süreç sonuçlanıncaya kadar, yurt dışından alınan telefonlar ile Netgsm hatları uyumlu değildir. Entegrasyon sürecinin tamamlanması halinde konu ile ilgili duyuru yapılacaktır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    erdiburak bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

Adamlar kabak gibi yazmış yeni hat siparişi verirken.

Üyelik sürecine başlamadan önce size birkaç önemli bilgi vermek istiyoruz.

• Netgsm hatları, internet bankacılığına giriş yaparken bazı bankalar tarafından gönderilen onay-şifre SMS'lerini alamamaktadır. Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, Denizbank, Şekerbank ve Emlak Katılım Bankası entegrasyonlarını yaptıkları için bu bankaların internet bankacılığını kullananlar Netgsm hatlarına onay-şifre SMS'lerini alabilirler. Bunların haricindeki diğer bankalarla entegrasyon sürecimiz devam etmektedir. Entegrasyonlar tamamlandıkça buradan duyurulacaktır. İnternet bankacılığına girişte kullanılan onay-şifre SMS'lerinin haricinde bankaların gönderdikleri diğer SMS'ler gelmektedir.
    • Yurt dışından aldığınız telefonlar için, BTK ile yapmakta olduğumuz entegrasyon süreci devam etmektedir. Bu süreç sonuçlanıncaya kadar, yurt dışından alınan telefonlar ile Netgsm hatları uyumlu değildir. Entegrasyon sürecinin tamamlanması halinde konu ile ilgili duyuru yapılacaktır.

adamlar= adaaaaaam :D   (; 

olan biteni ne güzel açıklamışlar. yoksa olmayacak demiyor adamlar biraz sabır (;

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

15 gün oldu geçeli.Arama yaparken ya da karşı taraf beni ararken dittt sesi gelmiyor,neden yapar??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@eXeLanS evet hocam bazı aramalarda dıt sesi yok 

Uygulamadan yazdım ama geri dönüş yapan olmadı 

tarzan tarafından 02/Kas/24 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2013 Toplam Mesaj: 21
netgsm