Netlimitsiz Ve Hız Düşmesi
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
9 Hddli 6 TB lik sistemim var. TTnet son 2 gündür download keyfime takoz koydu ve 60kbs ile download yapıyorum.
Böle rezillik görmedim.
sadece bende oluyor zannediyodum. hocam bi çözümü var mı çok sıkıntılı dönem yaşatıyor. depresyonun eşiğindeyim valla:S -
hay a.g bu ttnet in kafam bacam girsin lan 512 le sayfa acılmıyor vicdanınızı sizin kim ispitledi bizi süleyin buraya yazdım yalan oldu
biri bizi ispitledi ama kim aramızda ttnet yalakası mı var
-
benim de düştü.1mbit limitsiz e geçtim.
-
ulan vicdansız ttnet 60 kb ile downloand mı yapılır elini vicdanına koy lan azcık
-
HolyOne bunu yazdı:
9 Hddli 6 TB lik sistemim var. TTnet son 2 gündür download keyfime takoz koydu ve 60kbs ile download yapıyorum.
Böle rezillik görmedim.
-----------------------------allah daha fazla tb versin ne diyim :| biz 2 tb da kaldık
-
2 gundur benimde 512 ye düştü. internet kullanmanın bir anlamı kalmıyor. yıl 2010 , hız 512
-
Önceki aylarda 512'ye düşenlerin neti ne zaman yükseldi? 00:00 dan sonra yükseliyor mu? Kaç gündür download yapmam lazım bekletiyorum. Surf bile yapılmıyor. Bir haftadır aqmun 512 sinden imanım gevredi.
-
00:00 bekliyoruk var mı yürekli biri neti 24ünde düşüp de 1inde 15 i hemen geççek durum raporu alak :D
-
00:00 bekliyorum bende. indirceğim dosyalar doldu taştı.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
00:00 bekliyorum bende. indirceğim dosyalar doldu taştı.
-----------------------------00:00'da düzeliyor mu bari direk güncelleme bile yapamıyorum :|