Netten Alışveriş Yaptık Göndermediler
-
Hepsiburada'dan alışveriş yaptım 2 gün içinde ödenmezse iptal falan diyordu pazar gecesi saat 12 civarı arkadaşın hesabından alışveriş yaptık salı sabahı 10 da ödemeyi yaptık ancak okulda olduğumuzdan ödemeyi babam yaptı onun adına para gönderildi açıklama olarak sipariş numarası falan yazıldı herşey tamam bekledik gelmedi girdik siteye iptal edilmiş siparişimiz. Mailde attık cevap vermediler. Elimde eftden havale yapılmış dekontta mevcut.
Ne yapmalıyım yada cevap gelmediği takdirde ne yapabilirim ?
-
Konu yeri yanlış.
212 249 63 84 arayıp görüşsen daha sağlıklı olur :)
-
Genel'e basıcaktım downloada basmışım pardon :D
Nerenin numarası hocam o ?
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
Genel'e basıcaktım downloada basmışım pardon :D
Nerenin numarası hocam o ?
-----------------------------kendi numaraları :)
-
aldığın yeri aramak aklına gelmedimi hocam ?
-
hediye çeklerine falan bak hepsiburadakilere
-
hiçbir şekilde alamassan tüketici mahkemesine başvurursun.çatır çatır alırsın
-
yamuk yapmazlar bi hataları olmuştur. Ama gecikme oluyor bazen bende de oldu 2 gün yerine 3. gün kargoya verilen bi ürün çok büyük problem değil bence
gönderirler merak etme sağlam firma :/
-
Noneyim bunu yazdı:
yamuk yapmazlar bi hataları olmuştur. Ama gecikme oluyor bazen bende de oldu 2 gün yerine 3. gün kargoya verilen bi ürün çok büyük problem değil bence
-----------------------------Sağlam dediğin firma ben 600tl ye kasa aldım geçenlerde 2 kere adresi yanlış yazmışım 2 kere iptal ettim anlıcan
3 çekim yapmış kredi kartından bakmasam geçiriyolar ekstrede gördüm.Aradım böle böle dedim.İndirim çeki olarak kullanın diye yaptık diyo :D
ulan napam indirim çekini ben fazlada 1200 tl çekiyon çek olarak kullan diyo :S
Ya paramı verin yada avukatımla görüşün dedim :D:D baktım 2 saat sora geri ödemişler :D
yani dicem o ki üzerinde durmazsan bişey yaptıkları yok hocam ara konuş bişeyler yap :)
-
Cicoo bunu yazdı:
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Sağlam dediğin firma ben 600tl ye kasa aldım geçenlerde 2 kere adresi yanlış yazmışım 2 kere iptal ettim anlıcan
3 çekim yapmış kredi kartından bakmasam geçiriyolar ekstrede gördüm.Aradım böle böle dedim.İndirim çeki olarak kullanın diye yaptık diyo :D
ulan napam indirim çekini ben fazlada 1200 tl çekiyon çek olarak kullan diyo :S
Ya paramı verin yada avukatımla görüşün dedim :D:D baktım 2 saat sora geri ödemişler :D
yani dicem o ki üzerinde durmazsan bişey yaptıkları yok hocam ara konuş bişeyler yap :)
-----------------------------ahaha bak ödemişler :D sende kartını veriyosan ekstreye bakanzi :D
hem adresi 2 kere yanlış girerken onlara mı sordun xD
neyse ~ geçmiş olsun :))