Netten Hangi Siteden Kontür Yüklüyorsunuz
-
arkadaşlar kredi kartı ile kontür yüklediğiniz bir site varmı sürekli kullandığınız (oparatörlerin kendi sitelerinden hariç) acil kontür lazımda
-
Hangi operatörü Kulanıyorsan onun sitesinden...
-
hocam internet bankacılığı kullanmanı tavsiye ediyorum..en güvenilir o yine onun dışında atmlerden yapabiliyosun..bilgim bu kadar diğer sitelerden nasıl olr bilemem güvenilir midir değil midir bilemem..kolay gelsin..
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------onun sitesinden yükleyebilmem için kredi kartımı sisteme kayıt ettirmem gerekli ş an
-
www.kontorlazim.com
aninda yükleniyor ;)
Edit: hocam pardon dikkatimden kaçmış :) kredi kartıyla değil,banka havalesi ile satıyorlar. -
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
-----------------------------onun sitesinden yükleyebilmem için kredi kartımı sisteme kayıt ettirmem gerekli ş an
O Zaman hangi bankanın kredi kartını kulanıyorsan onlıne işlem şifrenle yuklıyebılırsın Tabi şifren var ve banka desteklıyorsa... -
İşbank'tan interaktif işlemler en garanti yol hesaptan çekiyor namussuz hemde faiz koymadan bakkalda vodafone 19,5 tl iken işbankta 18,0 tl :D
-
telekontor.com
9-10 defa yükledim. 20-50-150 vs. problem yok. destek departmanından cevap alamazsan telefonla ara. bi gece 11de aramıştım yardımcı olmuşlardı :)
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------telekontor.com
9-10 defa yükledim. 20-50-150 vs. problem yok. destek departmanından cevap alamazsan telefonla ara. bi gece 11de aramıştım yardımcı olmuşlardı :)
-----------------------------bunu kullanabilirsin, koç hizmetiymiş.
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------telekontor.com
-----------------------------bunu kullanabilirsin, koç hizmetiymiş.
-----------------------------eminmisiniz sonra cc gitmesin elden :S
-
garanti.com.tr