Netten Para Kazanma %100 İçeri Gelin :))
-
senin üyeliğinin üstünden üye oldugumuzu niye söylemiyorsun ayıp ayıp bende diyorum neden kasıyor bu adam bu kadar sonradan farkettim
yaptıgın sahtekarlık gibin birşey.
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------senin üyeliğinin üstünden üye oldugumuzu niye söylemiyorsun ayıp ayıp bende diyorum neden kasıyor bu adam bu kadar sonradan farkettim
-----------------------------
ağa not diye geçmişim yaw(Not Adbux.org a kayıt olurken refere bölümüne Byneo yazmayı unutmayın e bizde yararlanalım)
-
hiç de sahtekarlık değil bence.
hem sana ne zararı oluyo ki orasını açıkla istersen...
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------yaptıgın sahtekarlık gibin birşey.
hiç de sahtekarlık değil bence.
hem sana ne zararı oluyo ki orasını açıkla istersen...
-----------------------------
Yaw mugato yazmasam içim yanmaz ben arkadaştan bir özür bekliyorum evet doğrudur bende sizde kazanıosunuz ayda en az 30$ diyorum 30$ piyasada bir çok program alabilirsiniz veya sitelerde üyelik alabilirsiniz ama ben arktan özür bekliyorum iyi okumadığı için hemen suçladı iyi baksın oraya NOT diye yazmışım :(Not Adbux.org a kayıt olurken refere bölümüne Byneo yazmayı unutmayın e bizde yararlanalım)
-
nothanx bunu yazdı dikkat parayı paypala geçirmek için cash outa bascaksınız memberde ayrıca 30 dolar deil 100 kişi gelirse ayda 300 dolar kazanırsınız iyi para kazanmalar sen ne kazancan her uye basına 10 dolarmı siee siee siee :D
-
hiç bişi anlamadım :S
-
ya aslında ben adamın dedii yere geldim ama ne yapcam şimdi aq paramı kazanıom şimdi ben
-
PowerfuL bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu sitelerin çoğu hurafelerle dolu :) Zamanında çok uğraştım 5 kuruş kazanamadım. En iyisi kaliteli içerik ve google ads.
-----------------------------kesinlikle haklı boş işlerle uğraşmayın etrafınızdaki sitelere bakıp google dan para kazanmaya bakın.
-
http://adbux.org/?r=Byneo
biz bu byneo nun referansi ile buraya uye olunca nekadar kazanicak bu byneo :) -
nothanks senin bi bağlantın olmasın bu sitelerle :P :)