folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Netten Ufaktan Para Kazanacağım Bir Sistem Varmı?

Netten Ufaktan Para Kazanacağım Bir Sistem Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

para33 diye bi site vardı mürit yaptıydı sistemi test ederken sorunu yoktu sonra götü kalktı..

güldürdün hocam, sistemi kapatma nedenim winat9 un reklam göndermemesi. Ayrıca aynı kişi 100 tane üyelik alip reklam izlemeye çalışırsa benim yapabileceğim ne? Siz kullanırken işin sonunu düşünmüyorsanız ben ne yapıyım. winat9 patladı reklam yok diye siteyi kapattım götüm kalkmış.

detCode tarafından 24/Ağu/13 11:37 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

hocam probuxta 3 gunluk 4-5 $  kazanıyorum. ama 20 tl gibi bi yatirimla bu kadar kazaniyorum. hic yatirim yapmam diyorsan 2 ayda hic aksatmadan reklamlara tıklarsann gunluk 1 dolar para kazanabilirsn. tabii daha fazlada kazanabilirsin o sana kalmış.

uyelik icin referans linki  http://probux.com/?r=ercanizdemen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

Bu cevabı dalga geçmeden yazıyorum ciddiyim yani 

Geçen kış arkadaşın birini pijlik olsun diye jigolo sitesine kaydını yaptık haberi olmadan neyse bunu bir kaç gün sonra aradılar iş var diye  

tabi biz dalga geçeceğiz aklimizca ama arkadaşta kalktı gitti pompaya o gün bugündür gidiyor arada

ve su an bir araba aldi birde motorsiklet bilmem anlatabildim mi

netten ufak iş fırsatı

Site ismini PM lütfen. Çok acil paraya ihtiyacım var :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    Mezantalac bunu yazdı

Bu cevabı dalga geçmeden yazıyorum ciddiyim yani 

Geçen kış arkadaşın birini pijlik olsun diye jigolo sitesine kaydını yaptık haberi olmadan neyse bunu bir kaç gün sonra aradılar iş var diye  

tabi biz dalga geçeceğiz aklimizca ama arkadaşta kalktı gitti pompaya o gün bugündür gidiyor arada

ve su an bir araba aldi birde motorsiklet bilmem anlatabildim mi

netten ufak iş fırsatı

Site ismini PM lütfen. Çok acil paraya ihtiyacım var :P

Jigolo ne? diye soranlar oluyordu eskiden. Hani yeni yeni öğrenenlere. En kestirmeden;

"Erkeğin Orospusu" diyordum. Hakaret etmek için söylemedim, sadece dikkatinizi çekmek istiyorum.

Hiç ahlaki değil. Yapan kendini sorgulaması lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    detCode bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

para33 diye bi site vardı mürit yaptıydı sistemi test ederken sorunu yoktu sonra götü kalktı..

güldürdün hocam, sistemi kapatma nedenim winat9 un reklam göndermemesi. Ayrıca aynı kişi 100 tane üyelik alip reklam izlemeye çalışırsa benim yapabileceğim ne? Siz kullanırken işin sonunu düşünmüyorsanız ben ne yapıyım. winat9 patladı reklam yok diye siteyi kapattım götüm kalkmış.

e hocam sen demedinmi .. bak kendi yazdıklarından hatırladıklarımı söyliyim :D istersem bütün reklamları otomatik izletebiliyorum ellemeden işi hallediyorum demiştin... yani düşün hem bunu diyosun .. hemde siteye üye olanlar 50 60 hesap açıyorlar bende banlıyorum diyosun.. yanlış değilmi :D

Toplam Hit: 2719 Toplam Mesaj: 26