Netten Ufaktan Para Kazanacağım Bir Sistem Varmı?
-
yunusdogan bunu yazdı
para33 diye bi site vardı mürit yaptıydı sistemi test ederken sorunu yoktu sonra götü kalktı..
güldürdün hocam, sistemi kapatma nedenim winat9 un reklam göndermemesi. Ayrıca aynı kişi 100 tane üyelik alip reklam izlemeye çalışırsa benim yapabileceğim ne? Siz kullanırken işin sonunu düşünmüyorsanız ben ne yapıyım. winat9 patladı reklam yok diye siteyi kapattım götüm kalkmış.
detCode tarafından 24/Ağu/13 11:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam probuxta 3 gunluk 4-5 $ kazanıyorum. ama 20 tl gibi bi yatirimla bu kadar kazaniyorum. hic yatirim yapmam diyorsan 2 ayda hic aksatmadan reklamlara tıklarsann gunluk 1 dolar para kazanabilirsn. tabii daha fazlada kazanabilirsin o sana kalmış.
uyelik icin referans linki http://probux.com/?r=ercanizdemen
-
Mezantalac bunu yazdı
Bu cevabı dalga geçmeden yazıyorum ciddiyim yani
Geçen kış arkadaşın birini pijlik olsun diye jigolo sitesine kaydını yaptık haberi olmadan neyse bunu bir kaç gün sonra aradılar iş var diye
tabi biz dalga geçeceğiz aklimizca ama arkadaşta kalktı gitti pompaya o gün bugündür gidiyor arada
ve su an bir araba aldi birde motorsiklet bilmem anlatabildim mi
netten ufak iş fırsatı
Site ismini PM lütfen. Çok acil paraya ihtiyacım var :P
-
CEO bunu yazdıMezantalac bunu yazdı
Bu cevabı dalga geçmeden yazıyorum ciddiyim yani
Geçen kış arkadaşın birini pijlik olsun diye jigolo sitesine kaydını yaptık haberi olmadan neyse bunu bir kaç gün sonra aradılar iş var diye
tabi biz dalga geçeceğiz aklimizca ama arkadaşta kalktı gitti pompaya o gün bugündür gidiyor arada
ve su an bir araba aldi birde motorsiklet bilmem anlatabildim mi
netten ufak iş fırsatı
Site ismini PM lütfen. Çok acil paraya ihtiyacım var :P
Jigolo ne? diye soranlar oluyordu eskiden. Hani yeni yeni öğrenenlere. En kestirmeden;
"Erkeğin Orospusu" diyordum. Hakaret etmek için söylemedim, sadece dikkatinizi çekmek istiyorum.
Hiç ahlaki değil. Yapan kendini sorgulaması lazım.
-
detCode bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
para33 diye bi site vardı mürit yaptıydı sistemi test ederken sorunu yoktu sonra götü kalktı..
güldürdün hocam, sistemi kapatma nedenim winat9 un reklam göndermemesi. Ayrıca aynı kişi 100 tane üyelik alip reklam izlemeye çalışırsa benim yapabileceğim ne? Siz kullanırken işin sonunu düşünmüyorsanız ben ne yapıyım. winat9 patladı reklam yok diye siteyi kapattım götüm kalkmış.
e hocam sen demedinmi .. bak kendi yazdıklarından hatırladıklarımı söyliyim :D istersem bütün reklamları otomatik izletebiliyorum ellemeden işi hallediyorum demiştin... yani düşün hem bunu diyosun .. hemde siteye üye olanlar 50 60 hesap açıyorlar bende banlıyorum diyosun.. yanlış değilmi :D