folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Netten Xp İndirdim Temizmi Değilmi Nasıl Bilicem

Netten Xp İndirdim Temizmi Değilmi Nasıl Bilicem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugün yeni pcm elime geçti freedos  bende temiz xp var ama 32bit oyüzden netten 64 bit olanını bulup indirdim bunun temiz olup olmadını nasıl anlıya bilirim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Normalde anlayamazsın.Ellenmemiş temiz sürüm indirdiysen msdn deki sha1 bilgileriyle karşılaştırabilirsin.

Tek yolu bu.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ok hocam saolasın peki okarşılaştırmayı nasıl yapıcam

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

ok hocam saolasın peki okarşılaştırmayı nasıl yapıcam

http://www.nirsoft.net/utils/hashmyfiles.zip

bu programla karşılaştırabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

saol hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacım o değil de xpyi nasıl yüklücen ?

32 ve 64 bit olarak b, dünya versiyon indirdim, bir çok yöntem ve program ve bir çok farklı usb ile yüklemeye çalıştım.

bi türlü yükleyemedim.

win7 yaına denedm olmadı. win8 yanına denedim olmadı. mint ile denedim olmadı. ubuntu ile denedim olmadı.

hepsini kaldırdım tek xp kurayım dedim o da olmadı.

bu işin sırrı ne?

bi türlü yüklenmiyo en son ilerleyebildiğim nokta GRUB hatasına kadar gelebildim :)

joe_black tarafından 29/Ara/12 02:27 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

32 ve 64 bit olarak b, dünya versiyon indirdim, bir çok yöntem ve program ve bir çok farklı usb ile yüklemeye çalıştım.

bi türlü yükleyemedim.

win7 yaına denedm olmadı. win8 yanına denedim olmadı. mint ile denedim olmadı. ubuntu ile denedim olmadı.

bu işin sırrı ne?

bi türlü yüklenmiyo en son ilerleyebildiğim nokta GRUB hatasına kadar gelebildim :)

haha güldürüdn beni hocam gece gece :) vmware e kur hocam sende bakalım onda hata alıyor musun :) sistemin ne ki kuramadın böyle anlamadım. indrdiğin dosyalar da mı problem acaba .. ilginç

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

bi türlü yükleyemedim.

bu işin sırrı ne?

kesin senin xp cdlerinde sata driveri yok ve makinanın hdd si sata. biosdanda sata modu ide moda alamıyorsun :) haliylede yükleyemiyorsun.

eğer uygun sata driverini bulursan, nlite ile elindeki xp içine driveri entegre eder kurarsın. bukadar canım kardeşim.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

kesin senin xp cdlerinde sata driveri yok ve makinanın hdd si sata. biosdanda sata modu ide moda alamıyorsun :) haliylede yükleyemiyorsun.

eğer uygun sata driverini bulursan, nlite ile elindeki xp içine driveri entegre eder kurarsın. bukadar canım kardeşim.

abi işte sata desteklisini indirip onu da denedim. boot u bozuyo diğer çalışanlar da çalışmıyo.

bu biostan satayı ide yapınca w8 de çalışır mı? yoksa sadece xp kullanmak için mi?

pc uçar xğ yüklesem diye düşünüyorum ama driver falan performans iy olmucak gibi.

en iyisi ram eklemek.

satılık ramin var mı abi 4 gb 1033

ucuz olursa pazar günü görüşürüz ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

abi işte sata desteklisini indirip onu da denedim. boot u bozuyo diğer çalışanlar da çalışmıyo.

bu biostan satayı ide yapınca w8 de çalışır mı? yoksa sadece xp kullanmak için mi?

pc uçar xğ yüklesem diye düşünüyorum ama driver falan performans iy olmucak gibi.

en iyisi ram eklemek.

satılık ramin var mı abi 4 gb 1033

ucuz olursa pazar günü görüşürüz ;)

1033 diye mhz yok ramlerde :) önce ne istediğini bil. 2 gb var 1333 olarak 4 lük yok elimde malesef.

ayrıca biostan sata modu ide ye çevirirsen, şuan çalışan winler evet gider. o işlemi format atmadan yapıcaksın. ve bu işlem sadece xp nin çalışması için gerekli. w7 w8 de gerek yok bunlara.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

arkadaslar yeni konu açmak istemedim o yuzden buraya yazdım elimde xp pro lisansı var ama cd leri taşınırken kaybettim

windows xp professional lazım temiz elinde olan varsa paylaşabilirmi 

temiz olması gerekiyor kendi lisansımı girmem lazım iş yeri bilgisayarına kuracağım.. cvp bekliyorum

Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 12