Network Marketing
-
ewt ewt. kimisi o dengeyi tutturamıyor. işe kendi inanıyor diye en yakındakilerde illa yapmak zorundaymış gibi hava estiriyo. ve eğitimlerde var zaten bu çaktırmadan işi qnete getirme olayı:)
benim işte olan yakına rkdaşım ile olmayan yakın arkdaşım bu yğzden baya sorun yaşadılar:)
o yüzden sıkmamamk lazım
-
Eğer sektör ile alakalı cidden kafanıza takılan sorular varsa pm atın cevaplayabilirim...
-
Sorsan hiçbiri ayda 5000 usd den aşağı para kazanmaz.
Ama bir yerde oturunca benim sigaramdan içer, hesap ödeme vakti gelince de ben bi lavaboya gideyim derler. :)
-
bknz: saadet zinciri
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Sorsan hiçbiri ayda 5000 usd den aşağı para kazanmaz.
Ama bir yerde oturunca benim sigaramdan içer, hesap ödeme vakti gelince de ben bi lavaboya gideyim derler. :)
-----------------------------senin çevrendekiler kaypakmış:)
bu işte işi dolandırıcı tadında yürüten yalan söyleyende çok kazanamıyorum dese girmezler diye.
ama olay o değil.
kişiye bağlı kazanabilirde kazanamayabilirde
-
şimdi okudum okudum bılen de konusmus bılmeyende.ya arkadas bu kadar basit mi bi işi karalamak? kacınız sunum aldı ? kacınız bu işi yapıyo ? bu işi herkes yapamaz.once karakteri saglam olacak ınsanın. gidip patrona 12 saatınızı verırsınız,iş var gel calısalım dıyene burun kıvırır memnunuz dersınız. kolay bı iş deıldır network yapmak.her delıkanlıya da nasip olmaz. firma adı vermek ıstemıyorum ama kapı kapı dolasıp satıs yapmak yerıne tek tıkla dunyanın 158 ulkesınde yapılır.hangi dewirde yasıyosunuz kardesımm ??? öküzle tarla sürme dewri bitti artık.şimdi o işi sadece baba parasıyla fabrıka acmış patroncuklar yapıyo bılmem anlatabıldım mi ;) sonucta siz kendınızın patronu oluyosunuz ii bi işçilikle ...