Nevruz
-
Bende yarın Mersine gideceğim.Bunlar gibi şerefsizler yüzünden güzel Mersinimin adı kirleniyorya ona sinirleniyorum..Burdaki doğulu arkadaşlarım dahi (yanlış anlamıyın ayrım yapmak istemem) sende bizdensin diyorlar.Neyse hayırlı nevruzlar...
-
kokainman bunu yazdı:
----------------------------- Türk kürt karde$tir, pe$mergeler kalle$tir :P -----------------------------Duygulandım walla :D
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------kokainman bunu yazdı:
----------------------------- Türk kürt karde$tir, pe$mergeler kalle$tir :P -----------------------------Duygulandım walla :D
-----------------------------
3 gün sonramı duygulandın :) -
tornavida yazdı bunları
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
3 gün sonramı duygulandın :)---------------------
hocam hayır 3 gündür duygulanıyor :D yeni görmüş dimek konuyu..
-
hepsi iyi güzelde(ki kokonun dediğine katılmıyom) baharı pek sevmem ya hertaraf polen aq kaşınıp duruyoz aq bitlenmekten beter olüorez aq çok sikik bişe yane
-
Athzai_Khaine yazın güzelliğine ulaşmak için baharı gecmelisin..
iyi bir hayat için çok çalışmalısın :) -
iyilik göreceli bir kavramdır benim iyi olarak düşündüğüm şeyler için çalışmaya gerek yok sadece maddi desteğe gerek var ki o da çeşitli örgütler tarafından rahatlıkla karşılanabilinecek birşey ki bunun baharlada bi alakası yok amk baharıda sikiyim yazıda izmirede yaz çekilmez bi hal alıyo çok sıcak amk günde 3 4 kez soğuk suyla duş aldığım oluyo amk
-
2000 senesinin şubat ayında izmire gittim hava izmir standartlarına göre oldukça soğukmuş benim gibi soğuk iklim çocuklarını etkilemiyor tabi biz tişörrtle gezerken (kayserililer, sivaslılar, karamanlılar) izmirli aydınlı manisalı çocukların kulakları buruştu, kabuk bağladı falan ehuehu diyeceğim athzai cim sen soğuk görmedin annem o bakımdan sıcağı sevmiyorsun :) Bizim bu konyada 6 ay kış 3 ay bahar 3 ay yaz :D ee az olunca haliyle seviliyor yaz ayları :D
İbrahimcim 3 gün sonra yazmışsın konuya böyledurumlara rahmetli babannemin güzel bi lafı vardı :D
"geçmiş yağmura kepenek alıp kaçmayın"