New Yorkta Beş Minare

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

cevik bunu yazdı:
    -----------------------------

mahsun yapiyor arkadas bu filmde digerleri gibi güzele benziyor..

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:

cevik bunu yazdı:

önce kürtleri sömürdü şimdide laik cumhuriyetçi insanları sömürecek mahsun sömürüyor herkezi dikkat.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

haluk bılgıner ıyıdir de mustafa sandal mı lae  mahsunun yanındkı :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:

snnyk bunu yazdı:

cevik bunu yazdı:

önce kürtleri sömürdü şimdide laik cumhuriyetçi insanları sömürecek mahsun sömürüyor herkezi dikkat.

belki sömürüyor  ama bunu yaparken bişeylere katkı  sağlıyormu ? bence  evet insanı düşündürüyor

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Ülkücü yemini felan var Allah sonunu hayır etsin...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

bizim fetocu bi tanıdık var yakında şerefini .... diyo mahsun neyine güvenip böle bi filim çejti hayret ?

Hayırlısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Merak ettim acaba gerçekden mahsun'un böyle bir diziyi geri plandakiler olmadan çekebileceğine inanıyormusunuz ?

Daha düne kadar ezik insan muhabbeti tadında " güneşi gördüm " filmi ile T.C. ve Türk Ordusunu suçlu gösteren bir adamın, birden bire

" Devlet Yanlısı + Vatansever " insan kişiliğine bürünmüş bir polisi canlandırması tuhaf gelmiyormu ?

Köprü / link verilen adresdeki videoyu 00:59'ncu saniyeden itibaren dikkatlice izleyin, diaologları demli + kaçay çay içer gibi yudum yudum zihninizide tekrar takrar düşünün ve ardından gelen görüntüler,

M. Sandal ve mahsun'un o konuşmalarının ardından " Milletin Gözüne Sokulurcasına " çekilen görüntülerin ne anlam ifade ettiği ayrı bir olay.

Mustafa Sandal ( 00:57 ) " Vatanlarını inkar ederek, amerikalıyım diyorlar, bumudur vatanseverlik "

Hemen ardından ülkücülerin olduğu, ülkücü yemininin yapıldığı ve molla giyimli insanlarla ülkücülerin içiçe gösterildiği sahne,

Ben amerikanın çıkarı olmadan böyle bir film çekilmesine izin vereceğini düşünmüyor hatta ihtimal vermiorum,

( Siz kalkacaksınız Özgürlük Heykeline karşı namaz kılacaksınız ve buna ameri izin verecek, film sahnesi olsa dahi?

Bakın bu film için muaazzam bütçe ayrılmıştır ve büyük ihtimalle amerikada gösterime girecektir.

Bu film amerikanın dış politikası çerçevesinde amerikan halkına psikolojik olarak islam ülkeleri ile savaşılması gerektiği düşüncesi yerleştirecektir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

abi çok var kasıma yaw :\

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Merak ettim acaba gerçekden mahsun'un böyle bir diziyi geri plandakiler olmadan çekebileceğine inanıyormusunuz ?

Daha düne kadar ezik insan muhabbeti tadında " güneşi gördüm " filmi ile T.C. ve Türk Ordusunu suçlu gösteren bir adamın, birden bire

" Devlet Yanlısı + Vatansever " insan kişiliğine bürünmüş bir polisi canlandırması tuhaf gelmiyormu ?

Köprü / link verilen adresdeki videoyu 00:59'ncu saniyeden itibaren dikkatlice izleyin, diaologları demli + kaçay çay içer gibi yudum yudum zihninizide tekrar takrar düşünün ve ardından gelen görüntüler,

M. Sandal ve mahsun'un o konuşmalarının ardından " Milletin Gözüne Sokulurcasına " çekilen görüntülerin ne anlam ifade ettiği ayrı bir olay.

Mustafa Sandal ( 00:57 ) " Vatanlarını inkar ederek, amerikalıyım diyorlar, bumudur vatanseverlik "

Hemen ardından ülkücülerin olduğu, ülkücü yemininin yapıldığı ve molla giyimli insanlarla ülkücülerin içiçe gösterildiği sahne,

Ben amerikanın çıkarı olmadan böyle bir film çekilmesine izin vereceğini düşünmüyor hatta ihtimal vermiorum,

( Siz kalkacaksınız Özgürlük Heykeline karşı namaz kılacaksınız ve buna ameri izin verecek, film sahnesi olsa dahi?

Bakın bu film için muaazzam bütçe ayrılmıştır ve büyük ihtimalle amerikada gösterime girecektir.

Bu film amerikanın dış politikası çerçevesinde amerikan halkına psikolojik olarak islam ülkeleri ile savaşılması gerektiği düşüncesi yerleştirecektir.

bir filmde adam bush'un karısıyla yatmak istediğii söylüyordu.Zohana bulaşma filmin adıda.Sence bunu amerikadan izin alarak mıo yaptı ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

bir filmde adam bush'un karısıyla yatmak istediğii söylüyordu.Zohana bulaşma filmin adıda.Sence bunu amerikadan izin alarak mıo yaptı ?

Bush'un karısının, Amerikadan daha mı önemli olduğunu sanıyorsun ?

Eğer öyle olsaydı; 11 Eylül Saldıırılarında 10.000'lerce kendi vatandaşını kendi eli ile öldürmezdi.

11 Eylül saldırılarının akabinde neler olduğunu bildiğinden eminim.

Amerikada başkanlar kukladır, başkanlar gelir geçer amerikanın politikası değişmez.

Toplam Hit: 3879 Toplam Mesaj: 23