New Yorkta Bir Ay
-
metro sistemi baya iyiymiş haritasına baktım girmediği cadde yok gibi metronun. taksiye ihtiyaç olmayacak anlayacağın. istediğin ciklet olsun hocam neymiş o bulayım :) sınavı da tekrar açarlarsa haber veririm burada ama sanmıyorum. ingilizce, ispanyolca genel kültür sınavıydı yaptım oldu :)
-
Ozgurluk Aniti
Muzeler
Times Square
Wall Street
Central Park
Manhattan ve Brooklyn Bridge
Empire State
Rockefeller Center
Baslica yerler yazdiklarim.
Suraya bir goz at bulamazsin boyle kaynagi ;)
http://www.turkishwat.com/travel-ve-ulasim/5374-new-york-ucretliucretsiz-gezilecek-yerler.html
-
zomby3073 bunu yazdı:
-----------------------------
metro sistemi baya iyiymiş haritasına baktım girmediği cadde yok gibi metronun. taksiye ihtiyaç olmayacak anlayacağın. istediğin ciklet olsun hocam neymiş o bulayım :) sınavı da tekrar açarlarsa haber veririm burada ama sanmıyorum. ingilizce, ispanyolca genel kültür sınavıydı yaptım oldu :)
-----------------------------usta hep hayalim o benim. amerikaya gidip ciklet alınması :(.
ing almanca fince lazım olursa ben burda olur hep :)
hdi bakalım hayırlısı olsun güle güle git güle güle gel. cikletimi uutma ama :D
-
Açılırsa söyle bi daha bi amerika yapıp gelelim :D
-
maceralarımı yazmam için bir de blog olusturdular onu da paylaşacağım burda yakın zamanda. takip edersiniz :)
-
balik corbasi icmeniz ve bikana kadar satranc oynamaniz sarti ile geldiginizde gorusebiliriz :):)
http://www.boxerdergisi.tv/haberdetay_yazdir.asp?news_id=2986
:)
-
Kanka Gitmişken Türklerin Bıraktığı İzler Mutlaka Vardır Onlara Odaklan Geldiğinde Anlat Bize, ABD li Vatandaşlara Sor Türkler Ve Türkiye Hakkında Ne Biliyorlar Basbakan Hakkında Ne Düşünüyorlar, Ben Hep Bu Konuları Merak Ederim Yabancılar Bizle İlgili Ne Düşünüyorlar... Birkaç Yere Gittim Ama Farklı Dillerde Oldukları İçin Anlaşamadık :D
-
slmarlq bunu yazdı:
Kanka Gitmişken Türklerin Bıraktığı İzler Mutlaka Vardır Onlara Odaklan Geldiğinde Anlat Bize, ABD li Vatandaşlara Sor Türkler Ve Türkiye Hakkında Ne Biliyorlar Basbakan Hakkında Ne Düşünüyorlar, Ben Hep Bu Konuları Merak Ederim Yabancılar Bizle İlgili Ne Düşünüyorlar... Birkaç Yere Gittim Ama Farklı Dillerde Oldukları İçin Anlaşamadık :D
-----------------------------Hacı ben de her kelimenin baş harfini büyük yazanlar hakkında şöyle bir merak beslemişimdir hep: Durmadan Shift'e mi basıyorlar yoksa otomatik bi' durum var da kendi kendine mi büyüyor o harfler?
-
mahzal bunu yazdı:
slmarlq bunu yazdı:
-----------------------------Hacı ben de her kelimenin baş harfini büyük yazanlar hakkında şöyle bir merak beslemişimdir hep: Durmadan Shift'e mi basıyorlar yoksa otomatik bi' durum var da kendi kendine mi büyüyor o harfler?
-----------------------------Hocam Hastalık Gibi Bişi Sürekli ufak parmak Shift üzerinde Bide Ufak harfle Başlayınca Kelimenin Tümünü Siliorsun acaip bişi :d ,
Hocam Sana İyi Yolculuklar Bende Gitmek İsterdim Accccccayipde istiorum bol bol gez blogunu takip ederim