folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder New Yorkta Bir Ay

New Yorkta Bir Ay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek

metro sistemi baya iyiymiş haritasına baktım girmediği cadde yok gibi metronun. taksiye ihtiyaç olmayacak anlayacağın. istediğin ciklet olsun hocam neymiş o bulayım :) sınavı da tekrar açarlarsa haber veririm burada ama sanmıyorum. ingilizce, ispanyolca genel kültür sınavıydı yaptım oldu :)

"FeaR oF ThE DarK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Ozgurluk Aniti

Muzeler

Times Square

Wall Street

Central Park

Manhattan ve Brooklyn Bridge

Empire State

Rockefeller Center

Baslica yerler yazdiklarim.

Suraya bir goz at bulamazsin boyle kaynagi ;)

http://www.turkishwat.com/travel-ve-ulasim/5374-new-york-ucretliucretsiz-gezilecek-yerler.html

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

zomby3073 bunu yazdı:
    -----------------------------

metro sistemi baya iyiymiş haritasına baktım girmediği cadde yok gibi metronun. taksiye ihtiyaç olmayacak anlayacağın. istediğin ciklet olsun hocam neymiş o bulayım :) sınavı da tekrar açarlarsa haber veririm burada ama sanmıyorum. ingilizce, ispanyolca genel kültür sınavıydı yaptım oldu :)

usta hep hayalim o benim. amerikaya gidip ciklet alınması :(.

ing almanca fince lazım olursa ben burda olur hep :)

hdi bakalım hayırlısı olsun güle güle git güle güle gel. cikletimi uutma ama :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Açılırsa söyle bi daha bi amerika yapıp gelelim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek

maceralarımı yazmam için bir de blog olusturdular onu da paylaşacağım burda yakın zamanda. takip edersiniz :)

"FeaR oF ThE DarK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

balik corbasi icmeniz ve bikana kadar satranc oynamaniz sarti ile geldiginizde gorusebiliriz :):)

http://www.boxerdergisi.tv/haberdetay_yazdir.asp?news_id=2986

:)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Kanka Gitmişken Türklerin Bıraktığı İzler Mutlaka Vardır Onlara Odaklan Geldiğinde Anlat Bize, ABD li Vatandaşlara Sor Türkler Ve Türkiye Hakkında Ne Biliyorlar Basbakan Hakkında Ne Düşünüyorlar, Ben Hep Bu Konuları Merak Ederim Yabancılar Bizle İlgili Ne Düşünüyorlar...  Birkaç Yere Gittim Ama Farklı Dillerde Oldukları İçin Anlaşamadık :D

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

Kanka Gitmişken Türklerin Bıraktığı İzler Mutlaka Vardır Onlara Odaklan Geldiğinde Anlat Bize, ABD li Vatandaşlara Sor Türkler Ve Türkiye Hakkında Ne Biliyorlar Basbakan Hakkında Ne Düşünüyorlar, Ben Hep Bu Konuları Merak Ederim Yabancılar Bizle İlgili Ne Düşünüyorlar...  Birkaç Yere Gittim Ama Farklı Dillerde Oldukları İçin Anlaşamadık :D

Hacı ben de her kelimenin baş harfini büyük yazanlar hakkında şöyle bir merak beslemişimdir hep: Durmadan Shift'e mi basıyorlar yoksa otomatik bi' durum var da kendi kendine mi büyüyor o harfler?

hay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

mahzal bunu yazdı:

slmarlq bunu yazdı:

Hacı ben de her kelimenin baş harfini büyük yazanlar hakkında şöyle bir merak beslemişimdir hep: Durmadan Shift'e mi basıyorlar yoksa otomatik bi' durum var da kendi kendine mi büyüyor o harfler?

Hocam Hastalık Gibi Bişi Sürekli ufak parmak Shift üzerinde Bide Ufak harfle Başlayınca Kelimenin Tümünü Siliorsun acaip bişi :d ,

Hocam Sana İyi Yolculuklar Bende Gitmek İsterdim Accccccayipde istiorum bol bol gez blogunu takip ederim

Toplam Hit: 3176 Toplam Mesaj: 20