New Yorkta Bir Metal Konseri
-
-
Abi bende pogo yapıyorlar falan sandım indirirken,delilik lan bu.O değil erkek olan anlar bende o kdr ufak şey olsa anladınız:) değil çıplak dolaşmayı belli edecek bile bi şey giymem bu herif ya bali+ot çekmiş öle çıkmış o sahneye:)
-
abi bu adam kesin ibne
-
ilk saniyelerde olayı sadece ibnelik olarak algılamıstım ama ileriki dakikalarda igrenclik boyutuna dönüsüyo o ne öyle ya migdem kalktı sabah sabah.
-
Removed...
-
Bokunu çıkarmışlar
-
grubun adı rockbitch.sahne şovları ile bkunu çıkarmış durumdalar.marilyn mnson gibi trendy heriften bile daha yvşaklar..hatta bu herifler amerika ınırları içerisindeki birçok konserde sahnede açık saçık kız ***yorlar.ne diyelim amerikalılaar ilginç insanlar yasaları,örf ve adetleri ile..
bu arada bu heriflerin yaptıklarını heavy metal müzğiyle bağdaştırmaylım kesinlikle.heavy metal müziği bu tür asalaklıklara ödün vermez.
-
Removed...
-
düpss düpsss oha bu ne ya hayvan lan bu
-
BartheZ'im düşündüm, düşündüm ama bulamadım bu başlığın yerinin neresi olduğunu!...
Allah'ını seversen bu ne yahu?...
-
oha yaw bunlar insan değil tamamen hayvan bunların konserini izlemeye giden dinlemeye gidenin aklından şüphe ederim....
Toplam Hit: 3014 Toplam Mesaj: 12