Nexus 6 Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Ya @renegadealien @BaD_BoYs bir şey sorucam.

Şu telefonu almak varken http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-ay-kullanilmis-kutulu-faturali-resmi-garanti-harika-fiyat-222722647/detay

Neden aynı paraya Nexus 6 alayım beni bir ikna edin :D

Güncelleme desteği ve saf android deneyimi.

Daha hala birçok telefon üreticisi android 5.x Lollipop'u amiral gemisi telefonlarına getirememişken 28 Mayıs'ta developer preview olarak nexus cihazlara Android M geldi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Android_M

torpedo_XL tarafından 23/Tem/15 20:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Şu telefonu almak varken http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-1-ay-kullanilmis-kutulu-faturali-resmi-garanti-harika-fiyat-222722647/detay

Google yeni android versiyonu cikardiktan 5 dk sonra senin telefonunda.

Ayrica diger telefon ureticileri gibi icine varsayilan olarak ivir zivir bir dunya gereksiz uygulama yok. Saf android olarak geliyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Mx5 mi nexus 6 mi?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

LG G4 tavsiye etmiyorum. Şuan piyasada bulunan en çok parasını hak etmeyen telefon. Seneye bu zamanlar Gittigidiyor'da paralel ihalatları 1400 TL kadar düşer.

Amiral Gemileriyle Kapışması :

İnternet tarayıcı perfornmansları : ( Tüm telefonlarda orjinal tarayıcıları kullaılmıştır) :

Online Video İzlerken Şarj Süreleri :

Oyun perfornmansları :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Aga bir şey sorcam şimdi ben internetten alıcam bu telefonu diyelim. Baktık ettik telefon güzel. E bunun bataryasının durumunu nasıl öğrenicem? Telefonu aldıktan iki saat sonra şarjı bitip de tög gibi kalırsam mesela? 

İnternetten telefon alan arkadaşlar nasıl yürütüyorsunuz bu işleri?

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Aga bir şey sorcam şimdi ben internetten alıcam bu telefonu diyelim. Baktık ettik telefon güzel. E bunun bataryasının durumunu nasıl öğrenicem? Telefonu aldıktan iki saat sonra şarjı bitip de tög gibi kalırsam mesela? 

İnternetten telefon alan arkadaşlar nasıl yürütüyorsunuz bu işleri?

Her üretici pillerine 500 doluma kadar ömür garantisi verir. 500 kere doldur boşalt yaptıktan sorna pil ölmeye başlar. Nexus 6 bildiğim kadarıyla yeni çıktı korkmana gerek yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Zorla aldıracaksınız. Olum bak pişman kalırsam hesap sorarım ha :D

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocular, Nexus 6 almak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisi oldu. Teşekkürler (:

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Şakamısın hoca :)

Default olarak Nexus 6 ya ikna olmuş ve bizden neden nexus 6 yerine x telefonunu almam gerekli hadi beni ikna edin demen gerekliydi :)

İşletim sistemini yapan adamın telefonu olması sence yeterince mantıklı değil mi?

Üstelik iphone saçmalığına milyarlarca para vermiyorsun :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı

Hocular, Nexus 6 almak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisi oldu. Teşekkürler (:

G4 alsaydın senin gibi bir adama çok güzel söverdim :) bende bir lg g2 kullanıcısıyım fakat g2 den sonrası berbat. Nexus 6 <3

Toplam Hit: 4632 Toplam Mesaj: 33
motorola nexus 6