Ney

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

ney sesi beni benden alır tüylerimi diken diken yapar nedense. hastaym bitiyorum o sese.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

astral seyehati yaparken normalde dışardan hiç bir ses duyulmaz ama ney sesi duyuluyor

merak ettim bunu neye dayanarak söyledin

9200 feetde alınan ilk nefes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Seastar bunu yazdı:

ney sesi beni benden alır tüylerimi diken diken yapar nedense. hastaym bitiyorum o sese.

abi eskiden ruh hastalarını iyleştiriyorlarmış neyle. gerçekten ruhu okşuyor insan sesine en yakın ses ney sesiymiş.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ney, MÖ 5000 yıllarında sümerler tarafından kullanılmaya başlanmıştır ( kaynak vikipedia ) peygamberin kuyu ağlatmasıyla bir ilgisi yoktur. öte yandan düşük frekanslı ses yaydığı için hipnotik etkisinden dolayı "ruha hitap ettiği" yalanı da ayrı bir mevzudur, bu boruya distortion bağlayarak deathmetal de yapılabilir elbette böyle gevşeme rahatlama "huzur" çağrıştran sesler çıkaran bir enstrumanın dervişler, şeyler, büyücüler tarafından dibine kadar da istismar edilmesi kaçınılmazdır. 

öte yandan bu dervişlerin öttürdükleri bu boru ile ilgili, peygamberler ya da evliyaların biri yada kombine bir kaçını içeren bir hikaye uydurmuş olmamaları da oldukça şaşırtıcı bir durum olurdu. 

edit: bu arada bazı müridler astral mastral takılıyolarmış haberimiz yoktu, hangi hava yolları ile uçtuklarını da merak ettim ayrıca 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

ney harikadir yav..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 2098 Toplam Mesaj: 16