Neyapcam Bilmiorm
-
Benim bir arkadasvar gecen yıl tanıstık aynı sıftaydık bu senede aynı sınıftayız dersanedede aynı sınıftayız yanyana oturuorz bunlar dısındada 7-24 hemen hemen birlikte sayılırız cok iyi anlasıyorz tatlı dil yılanı deliginden cıkarır derler ya buda öle laflarıyla herşeyi yaptırıyor bu cocuk okumayı düşünmüor abilerinin yanına özbekistana okumaya gidcek ama ben öss sınavını düşünüorm cocuk okulu dersaneyi siklemior hallederiz mallederiz die beni de kafalıyor onn sayesinde bende bosluyorm bu cocukla konusmicam diorm her seferinde tekrar laf maf yapior reis h.geldin agam h.geldin el mel öpmeler flan bi ton ayak yapior gene kendini affetirio suan 1.donem bitior ve baya bi zayıf var Ben 2.dönem okulu deiştirmeyi dersaneyi değiştirmeyi düsünüorm üzerine esit agırlık bölümündeyim sayısal a gecmeyi düşünüyorum sizce yapayımmı ? nsıl olr veya ne yapaym
-
Onu öldür ve kurtul !

-
selpakcım al laptopunu başka dersaneye git :D
-
aldm laptopu gidiorm :D
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Onu öldür ve kurtul !

-----------------------------
onlar yumurtamı ??? -
Sayısala geçme sakın..
-
neden gecmiyeyim
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
neden gecmiyeyim
-----------------------------bende sayısal mezunuyum üniversiteye yerleştim ama keşke ea mezunu olsaydım diyorum ea2ye kafan basıyorsa eger degiştirme hiç fen2yle ugrasma
-
sayısal adamı kanser eder...
-
sayısalı yapabiliorsan eğer gec...herşey mantık üzerine kurulu...okuyacagın şeylerin %95 (%5 de olurya birkacını görmezssin vs...)inin bir sebebi nedeni var...
bişiler üretmeye calışıyorsa kafan durma geç... -
peki okul dersane we bu cocugu neyapim
Toplam Hit: 2039 Toplam Mesaj: 15