Neyim Varki Video Klip
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------tartışmayı kesin beyler mehdi efendiyi salarım üstünüze ıhh çeker size :|
neyim varki raptan gayrii ?
sago key shit
-----------------------------ahaha mehdi yardı beni :D:D:D
bide pyramid bizi salak sandı galiba :D
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------login sayısı yükseltme şampiyonşip
-
DoctorX bunu yazdı:
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------tartışmayı kesin beyler mehdi efendiyi salarım üstünüze ıhh çeker size :|
neyim varki raptan gayrii ?
sago key shit
-----------------------------ahaha mehdi yardı beni :D:D:D
bide pyramid bizi salak sandı galiba :D
-----------------------------Alakası yok biraz gerildi arkadaşlar rahatlasınlar diye yaptım :)
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Konuda Tartışan Arkadaşların Tıklamasını rica ediyorum. Tıklayınız..
Harbi böyle link veren adamlara gıcık Oluyorum. O Linki veren zekan basmayada yetiyorsa lütfen çık :D Milletin boşluğuna gelir basar küfürü yiyince rahatlarsın demi kardeş ? -
Desiqner bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Konuda Tartışan Arkadaşların Tıklamasını rica ediyorum. Tıklayınız..
Harbi böyle link veren adamlara gıcık Oluyorum. O Linki veren zekan basmayada yetiyorsa lütfen çık :D Milletin boşluğuna gelir basar küfürü yiyince rahatlarsın demi kardeş ?
sende tıkla o link'e. -
Desiqner bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
Harbi böyle link veren adamlara gıcık Oluyorum. O Linki veren zekan basmayada yetiyorsa lütfen çık :D Milletin boşluğuna gelir basar küfürü yiyince rahatlarsın demi kardeş ?
-----------------------------ahaha kpooptum bu yoruma :D boşluğa gelir küfür yersin çok doğru şklasjnlaskas:D:D
-
DoctorX bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------ahaha kpooptum bu yoruma :D boşluğa gelir küfür yersin çok doğru şklasjnlaskas:D:D
Ama öyle yani herkes tıklamadan önce durum çubuğuna bakmıyor.Tahribatı kahveye döndürmeyelim lütfen... -
yazik..
-
tamamda adam video klibi paylaşmış mp3 yasak onda herkes hem fikir ama bir şarkının video klibinin paylaşılmasıdamı yasak :S
-
Landet bunu yazdı:
tamamda adam video klibi paylaşmış mp3 yasak onda herkes hem fikir ama bir şarkının video klibinin paylaşılmasıdamı yasak :S
-----------------------------değil ama sagoya olan sinir asıl mesele.