Nez - Sakın Ha | Nostalji Yapalım...
-
"AZ MI,ÇEKTİRDİ BANA" deyince gülme alıyor :P

-
YesTERFoX bu aralar abazatoin drumlara bagladın dun aksamkı baskın yetmedımı :D :D :D gercı bunu ızlerekn yaklansan bahnen var klıp dersın :D fanıyım nezın dersın ınanırlarmı bılmıorum ama :D
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
YesTERFoX bu aralar abazatoin drumlara bagladın dun aksamkı baskın yetmedımı :D :D :D gercı bunu ızlerekn yaklansan bahnen var klıp dersın :D fanıyım nezın dersın ınanırlarmı bılmıorum ama :D
-----------------------------dünden bahsetme olm kimse bilmesin =)
ama feci klip hea, sesini kıstım öyle izliom :P =)
-
MeTaLLiCaLi bunu yazdı:
-----------------------------
"AZ MI,ÇEKTİRDİ BANA" deyince gülme alıyor :P

-----------------------------süpersn hacı:D
-
Ergenlik dönemindeki gençlerin, Banu Alkan'un gençlik filmlerinden sonra tercih ettiği klipler arasında.
-
gif'ler klipden daha güsel yaw xD xD
-
Youtube daki yorumlar :
badajoz1 (4 days ago)ne çekerdik be bu kliple
-----------------------------tezcoo (1 week ago)ulan herkez karıdaki göte hasta beee....
götçü olmuş millet :D
-----------------------------SilenCedGun (1 week ago)ne got var be-----------------------------rayetis (1 week ago)sükut istirham ediyorum------------------------------HackManx (1 week ago)Hatunda iyi mal var abi :|
Allah sahibine bağışlasın :|------------------------------fiyakali04 (1 week ago)ben azrail olsam bu karıyı cehenneme sikerek götürürüm:D:D iyi mal var haa sabaha kadar çükerim ben bunu--------------------------------konyaliguzel (1 week ago)Terbiyeden haberin yok, bari dinden imandan haberin olsun igrenc insan.. Azrail'i niye karistiriyon onun bunun cocugu????? Pislik.. Alayinizi ermeni, alevi sizin be....--------------------------------hakanzorbeyiSiken (2 weeks ago)hehe ulan zamanında bu klibi izleyip ne sallardım varya katliam yaptırıyordu orospu bana-------------------------------hakanzorbeyiSiken (2 weeks ago)lan (beep) kalkıyor durduramıyorum--------------------------------extrem3x2 (2 weeks ago)nez sana varya pis çalışırım biliyonmu-------------------------------caserd (2 weeks ago)ver allahim ver ver allahim ver------------------------------Pesimist5555 (2 weeks ago)az 31 çekmedik zamanında:)))------------------------------martkedisi0618das (3 weeks ago)lan olum bu karı adamı yer bitirir bunu alan herif zor tatmin eder ama karı iyi sallıyo meaşallah fındını yerim ben bunun o ye fak you sesi bile beni tahrik ediyo çeli çoçu bu karılardan uzak tutmak lazım-------------------------------Ulan ne abaza milletiz yaa :))) -
Giyim arzı ve Dans biçimi bi hoş ne diyebilirimki nerden estiyse aklına Hoş sadece. :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Youtube daki yorumlar :
badajoz1 (4 days ago)ne çekerdik be bu kliple
-----------------------------tezcoo (1 week ago)ulan herkez karıdaki göte hasta beee....
götçü olmuş millet :D
-----------------------------SilenCedGun (1 week ago)ne got var be-----------------------------rayetis (1 week ago)sükut istirham ediyorum------------------------------HackManx (1 week ago)Hatunda iyi mal var abi :|
Allah sahibine bağışlasın :|------------------------------fiyakali04 (1 week ago)ben azrail olsam bu karıyı cehenneme sikerek götürürüm:D:D iyi mal var haa sabaha kadar çükerim ben bunu--------------------------------konyaliguzel (1 week ago)Terbiyeden haberin yok, bari dinden imandan haberin olsun igrenc insan.. Azrail'i niye karistiriyon onun bunun cocugu????? Pislik.. Alayinizi ermeni, alevi sizin be....--------------------------------hakanzorbeyiSiken (2 weeks ago)hehe ulan zamanında bu klibi izleyip ne sallardım varya katliam yaptırıyordu orospu bana-------------------------------hakanzorbeyiSiken (2 weeks ago)lan (beep) kalkıyor durduramıyorum--------------------------------extrem3x2 (2 weeks ago)nez sana varya pis çalışırım biliyonmu-------------------------------caserd (2 weeks ago)ver allahim ver ver allahim ver------------------------------Pesimist5555 (2 weeks ago)az 31 çekmedik zamanında:)))------------------------------martkedisi0618das (3 weeks ago)lan olum bu karı adamı yer bitirir bunu alan herif zor tatmin eder ama karı iyi sallıyo meaşallah fındını yerim ben bunun o ye fak you sesi bile beni tahrik ediyo çeli çoçu bu karılardan uzak tutmak lazım-------------------------------Ulan ne abaza milletiz yaa :)))
-----------------------------benim yazdıgım yok orda :B
-
vay bea bayağı insan nostalji yapmış anlaşılan =)
ben şu gif leri bir araklayayım bakayım =)
Toplam Hit: 3481 Toplam Mesaj: 21