Nfc İle Telefona Kart Kopyalama(Yardım)
-
yustang bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
şimdi bir konuda anlaşalım, kullanılan otobüs kartı kredi kartı vb. birebir nfc sayılmaz; kendi içlerinde güvenlik önlemleri ve şifrelemeler oluyor çok doğal şekilde
kopyalanacak kartlar, basit etiketler oluyor genelde; üst düzeylere üst düzey donanım üretip satıyorlar; tabi şu an durum nedir bilmem, baya önce uğraşıyordum
Aga beni turnikelerden geçirin kâfi:-) 50 tane kart taşıyoruz ve hepsini de kaybediyoruz bazılarının tekrar çıkartılması imkansız seviyede
kartları kır, çiplerini al eline yapıştır :D
öyle kartlar varsa kaybetmeyeceksin hocam maalesef
-
yalinyalniz bunu yazdıyustang bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
şimdi bir konuda anlaşalım, kullanılan otobüs kartı kredi kartı vb. birebir nfc sayılmaz; kendi içlerinde güvenlik önlemleri ve şifrelemeler oluyor çok doğal şekilde
kopyalanacak kartlar, basit etiketler oluyor genelde; üst düzeylere üst düzey donanım üretip satıyorlar; tabi şu an durum nedir bilmem, baya önce uğraşıyordum
Aga beni turnikelerden geçirin kâfi:-) 50 tane kart taşıyoruz ve hepsini de kaybediyoruz bazılarının tekrar çıkartılması imkansız seviyede
yada
kartları güçlü bir ışık kaynağına tut, içindeki telden yapıılmış anteni es geçecek şekilde tüm kartları del, boynuna as :)
-
NoktaliVirgul bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdıyustang bunu yazdıyalinyalniz bunu yazdı
yada
kartları güçlü bir ışık kaynağına tut, içindeki telden yapıılmış anteni es geçecek şekilde tüm kartları del, boynuna as :)
Şaka yapıyorsanız komik şaka yapmıyorsanız daha da komik😂😂
-
2 sayfa konuyu okuyamadım. telefonum poco x3 pro
bahsettiğin durum mümkün , anahtar kelimelerini veriyorum.
Card Emulator Pro
Magisk - Xposed/LSPosed
-
baristbt bunu yazdı
2 sayfa konuyu okuyamadım. telefonum poco x3 pro
bahsettiğin durum mümkün , anahtar kelimelerini veriyorum.
Card Emulator Pro
Magisk - Xposed/LSPosed
Aha galiba. Bu Xpose la şok şok çok manyaks şeyler olabiliyor...
-
toplu taşıma kartlarını kopyalayabiliyor mu o önemli, yapıyorsa yeni teknolojiler çıkmış demek
test cihazımda deneyeceğim şimdi birkaçını :D
-
Uygun çip olmasi gerekiyor herhalde telefonda.
-
Magisk rootsuzlari rootlu mu gösteriyor
-
yustang bunu yazdı
Magisk rootsuzlari rootlu mu gösteriyor
kendisi zaten root olduğu için evet ama birkaç önlemle atlatabiliyorsun, safetynet features diye geçiyordu hatırladığım
-
iOS için bir çözüm var mı?
Kimlik kartını ve ehliyeti okuyabilen (NFC) ReadID Me ve Smart IDReader var yalnızca. Ne alakaysa...