NFC Li Telefonda Kart Kopyalama?
-
boş bi kart al gittigidiyorda fln var 3-4 lira nfc copy/write uygulamalası var applestoreda bin tane ilk önce kartını copyala daha sonra boş karta yazdır o kadar
kredi kartı kopyalamakta aynı olay telefonunu arkadaşlarının cüzdanlarının üstüne fln koy 1-2 saniye hepsini kopyalar sonra karta yazdırırsın kredi kartlarını
Allura tarafından 12/Ara/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Allura bunu yazdı
boş bi kart al gittigidiyorda fln var 3-4 lira nfc copy/write uygulamalası var applestoreda bin tane ilk önce kartını copyala daha sonra boş karta yazdır o kadar
kredi kartı kopyalamakta aynı olay telefonunu arkadaşlarının cüzdanlarının üstüne fln koy 1-2 saniye hepsini kopyalar sonra karta yazdırırsın kredi kartlarını
olm sana kaç kere dedim nirvanadayken girme şu siteye!
@rakkoc'un yazdıklarını bi okuyun hacılar ve emin olun adam size sadece yüzeysel anlatıyor daha derine girerse ohoooo içinde para işi olan kartları kopyalamayı unutun hacılar bu kadar net söyliyim.
-
Cozume ulasan var mi hic ?
-
kaanstain bunu yazdı
Kent kartlarda o işler yemez hacılar,
Server'a kayıtlı bilgiler ve sürekli güncelleniyor.
Telefondaki sim kart gibi düşünün, 20 TL yüklü hattın ve sim kartın var, kopyaladın, birinde bitti diğerinde de 20 TL olsun gibi birşey bu..
Hocam sistemini tam bilmesem de ben de öyle düşünmüştüm fakat bi fikrim var. Şimdi bu otobus internete mi bağlı, başka türlü nasıl benim kartımı serverdan check ediyor?
Eğer otobüs 3G ile internete bağlıysa yanımda 3G frekansına basan bir jammer taşır kartımı basarım, sike sike servera bağlanmadan kartımı okuyacak yada beni otobuse alacaklar.
Jammer dediğim aletlerin portable 9V pil ile çalışır, 100 doları geçmez ve açtığınızda büyükçe bir migrosta hiçbir cep tel çekmeyeceği kadar etkilidir.
-
HolyOne bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Telefondaki sim kart gibi düşünün, 20 TL yüklü hattın ve sim kartın var, kopyaladın, birinde bitti diğerinde de 20 TL olsun gibi birşey bu..
Hocam sistemini tam bilmesem de ben de öyle düşünmüştüm fakat bi fikrim var. Şimdi bu otobus internete mi bağlı, başka türlü nasıl benim kartımı serverdan check ediyor?
Eğer otobüs 3G ile internete bağlıysa yanımda 3G frekansına basan bir jammer taşır kartımı basarım, sike sike servera bağlanmadan kartımı okuyacak yada beni otobuse alacaklar.
Jammer dediğim aletlerin portable 9V pil ile çalışır, 100 doları geçmez ve açtığınızda büyükçe bir migrosta hiçbir cep tel çekmeyeceği kadar etkilidir.
Bu dedigin olay kartli dogalgazda da isler mi peki seyh ?
-
HolyOne bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Hocam askerliği çorluda yaptım ve kart okuyan aletin ekranında GPRS sinyal seviyesi görünüyordu(şebeke olarak bilemiyorum hangisidir). Sormak için öne oturup şöföre sorduğumda internete bağlı olduğunu doğruladı. Belki senin jammer işe yarayabilir.
Şöyle de olabilir ama; Bütün kartların bilgileri cihazlara internetten önceden yükleniyordur ve kart okutulunca kontör düşülüp son bakiyen server üzerinden anında tüm otobüslere bilgi dağıtılıyor olabilir, güvenliği artırmak için. Bu benim düşüncem ama. böyle ise jammer işe yaramayabilir.
-
Up. Gelişme var mı ?