NFC Li Telefonda Kart Kopyalama?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

boş bi kart al gittigidiyorda fln var 3-4 lira nfc copy/write uygulamalası var applestoreda bin tane ilk önce kartını copyala daha sonra boş karta yazdır o kadar 

kredi kartı kopyalamakta aynı olay telefonunu arkadaşlarının cüzdanlarının üstüne fln koy 1-2 saniye hepsini kopyalar sonra karta yazdırırsın kredi kartlarını

Allura tarafından 12/Ara/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allura bunu yazdı

boş bi kart al gittigidiyorda fln var 3-4 lira nfc copy/write uygulamalası var applestoreda bin tane ilk önce kartını copyala daha sonra boş karta yazdır o kadar 

kredi kartı kopyalamakta aynı olay telefonunu arkadaşlarının cüzdanlarının üstüne fln koy 1-2 saniye hepsini kopyalar sonra karta yazdırırsın kredi kartlarını

olm sana kaç kere dedim nirvanadayken girme şu siteye!

@rakkoc'un yazdıklarını bi okuyun hacılar ve emin olun adam size sadece yüzeysel anlatıyor daha derine girerse ohoooo içinde para işi olan kartları kopyalamayı unutun hacılar bu kadar net söyliyim.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Cozume ulasan var mi hic ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Kent kartlarda o işler yemez hacılar,

Server'a kayıtlı bilgiler ve sürekli güncelleniyor.

Telefondaki sim kart gibi düşünün, 20 TL yüklü hattın ve sim kartın var, kopyaladın, birinde bitti diğerinde de 20 TL olsun gibi birşey bu..

Hocam sistemini tam bilmesem de ben de öyle düşünmüştüm fakat bi fikrim var. Şimdi bu otobus internete mi bağlı, başka türlü nasıl benim kartımı serverdan check ediyor?

Eğer otobüs 3G ile internete bağlıysa yanımda 3G frekansına basan bir jammer taşır kartımı basarım, sike sike servera bağlanmadan kartımı okuyacak yada beni otobuse alacaklar.

Jammer dediğim aletlerin portable 9V pil ile çalışır, 100 doları geçmez ve açtığınızda büyükçe bir migrosta hiçbir cep tel çekmeyeceği kadar etkilidir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Telefondaki sim kart gibi düşünün, 20 TL yüklü hattın ve sim kartın var, kopyaladın, birinde bitti diğerinde de 20 TL olsun gibi birşey bu..

Hocam sistemini tam bilmesem de ben de öyle düşünmüştüm fakat bi fikrim var. Şimdi bu otobus internete mi bağlı, başka türlü nasıl benim kartımı serverdan check ediyor?

Eğer otobüs 3G ile internete bağlıysa yanımda 3G frekansına basan bir jammer taşır kartımı basarım, sike sike servera bağlanmadan kartımı okuyacak yada beni otobuse alacaklar.

Jammer dediğim aletlerin portable 9V pil ile çalışır, 100 doları geçmez ve açtığınızda büyükçe bir migrosta hiçbir cep tel çekmeyeceği kadar etkilidir.

Bu dedigin olay kartli dogalgazda da isler mi peki seyh ?

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Hocam askerliği çorluda yaptım ve kart okuyan aletin ekranında GPRS sinyal seviyesi görünüyordu(şebeke olarak bilemiyorum hangisidir). Sormak için öne oturup şöföre sorduğumda internete bağlı olduğunu doğruladı. Belki senin jammer işe yarayabilir.

Şöyle de olabilir ama; Bütün kartların bilgileri cihazlara internetten önceden yükleniyordur ve kart okutulunca kontör düşülüp son bakiyen server üzerinden anında tüm otobüslere bilgi dağıtılıyor olabilir, güvenliği artırmak için. Bu benim düşüncem ama. böyle ise jammer işe yaramayabilir.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Up. Gelişme var mı ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 15041 Toplam Mesaj: 28