Nfs Hot Pursuit 2010 Clonedvd + Crack [Full]
-
tmmdır kardesım saolasn kıbrıs sartlarıdna 42 partı cekmek anca 2 gunumuz alır :D bu sekılde 1 gune patlar :D
-
patlamadan indirebilirim umarım :/ tesekkurler..
-
KILICH ın verdiğini indirip üstüne crack yapsam olurmu?
-
arkadaşlar bu serial istiyor crack dosyasının içinde yok elinde serial olan var mı acaba ?
-
serial istediginde iptal et, kuruluma devam edicek.
oyun guzel.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------serial istediginde iptal et, kuruluma devam edicek.
oyun guzel.
-----------------------------
ok kardes sağol ben ileri diyodum olmuyodu serial penceresini çarpıdan kapatınca oldu ;) -
dostum cok saol.. crack yaptim calisti fakat acilirken oyun ilk menuler gelmeden "connect to autolog servers" diyor donuyo duruyor gecmi geliyor ne sizlerin nasil bende mi sorun var bekliycekmiyim acilmadi hala..
-
ByLoading bunu yazdı:
dostum cok saol.. crack yaptim calisti fakat acilirken oyun ilk menuler gelmeden "connect to autolog servers" diyor donuyo duruyor gecmi geliyor ne sizlerin nasil bende mi sorun var bekliycekmiyim acilmadi hala..
hacı valla bende de onun gibi bişey deyip geçiyo her açılışta. fakat başında unable diyo. beklemeyi dene. zaten ilk açılışta epey video gösteriyo. -
MMB bunu yazdı:
ByLoading bunu yazdı:
hacı valla bende de onun gibi bişey deyip geçiyo her açılışta. fakat başında unable diyo. beklemeyi dene. zaten ilk açılışta epey video gösteriyo.
-----------------------------tmm hocam kurulumdan sonra yeniden baslatman gerekio belki windows 7 var bende yeniden başlatınca senin dedigin gibi unable connect dedi acildi oyun ;)
-
configre bolumunde ses icin 5.1 secip birde orda webcam 2.0 var profil resmini cekebiliyorsun career profil resmin o oluyor guzelmis :P